Ditt oppmøte teller litt ekstra på søndag

Nå kan det bety noe ekstra for barn i Drammen at du møter opp på kamp! Søndagens kamp mot Vålerenga er årets Kronekamp. Jo flere tilskuere som kommer - jo mer penger går til å gi barn og unge i Drammen en bedre sommer

Annonse:

I 2021 startet Strømsgodset initiativet "Blått Hjerte" som er er et samarbeid mellom Strømsgodset, Kirkens Bymisjon og Redd Barna hvor målet er å skape en litt bedre oppvekst for barn som vokser opp i lavinntektsfamilier i Drammen.

Sommerferien nærmer seg, men ikke alle barn har ferien fyllt opp med opplevelser og aktiviteter i sommer. For noen familier er det nok å få hjulene til å gå rundt og lite økonomi og overskudd til å planlegge ferieaktiviteter. Sammen ønsker vi å bidra til at flere barn får gode opplevelser i sommerferien og frem mot skolestart. 

Bli med å skap gode opplevelser for barn i sommer
Bli med å skap gode opplevelser for barn i sommer

Behovet større enn noen gang

Etter to år med pandemi, økte strøm,-mat og drivstoffpriser samt en pågående flyktingkrise er behovet større enn noen gang. Enda flere familier har behov for hjelp og bidrag, og mange kjenner ekstra på det nå når vi går inn i sommerferien uten å kunne gjøre det lille ekstra med barna sine. 

Vi har derfor startet initiativet "Kronekampen" hvor flere av våre samarbeidspartnere er med og betaler en valgfri sum for hver tilskuer som kommer på kampen Strømsgodset-Vålerenga 22. mai. Alle pengene som kommer inn går til Blått Hjerte og følgende konkrete tiltak denne sommeren: 

  • Nye skolesekker til barn som trenger det
  • Opplevelsesdag på Tusenfryd for velkomstklasser og barn som er nye i Drammen
  • Skolestartpakker for de som mangler alt
  • Kamp og drømmedag med mat og opplevelser på Marienlyst Stadion
  • Sommeravslutning for barn i velkomstklassene  

Din tilstedeværelse teller

Som privatperson kan du bidra ved å faktisk møte opp på kamp - og få med deg enda flere til stadion. For hver person som kommer på Marienlyst denne mai-dagen, går flere penger til "Blått Hjerte". Så i tillegg til å være en uvurderlig støtte for gutta på banen, betyr ditt oppmøte også noe for de som har minst i samfunnet vårt.

Bli med å fylle stadion mot Vålerenga. Vi kan ikke gjøre alt - men sammen kan vi gjøre mye.

Følgende bedrifter er med og støtter Kronekampen: 
 

Kronekamp logo sponsorer2.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: