Disse starter mot Ham-Kam

Fredag spilles årets andre treningskamp – mot Ham-Kam i LSK-hallen.

Annonse:

Strømsgodset starter med følgende mannskap:

Viljar Myhra – Lars Vilsvik, Jakob Glesnes, Lars Sætra, Jonathan Parr – Andreas Hoven, Henning Hauger, Hasan Duman, Stian Ringstad – Mustafa Abdellaou, Amahl Pellegrino

Benken: Morten Sætra, Mounir Hamoud, Arnar Gudjonsson, Christopher Lindquist, Andreas Nyhagen, Kreshnik Krasniqi, Kristoffer Tokstad, Sebastian Pedersen

Oppgjøret starter klokken 12.30 og sendes direkte på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1. De byr på en femkameraproduksjon med intervjuer både før og etter kampen.

Assistenttrener Håkon Wibe-Lund gleder seg til å se laget i ny kamp og håper å se fortsatt progresjon mot Obosliga-klubben Ham-Kam. Denne uken har vi kjørt to uker på Gulskogen for å få spill på større flater.

- Vi skal først og fremst videreutvikle den spillestilen vi har jobbet med siden oppstarten. Sakte, men sikkert skal vi komme dit at vi bryter ned motstanderen i de fleste faser av spillet. Både når vi har ballen selv, og ved at vi vinner den tilbake så raskt som mulig etter vi har mistet den, slik at vi kan angripe på nytt, sier han.

Wibe-Lund har vært svært aktiv på feltet de siste ukene og han liker hvordan spillerne responderer på både metodikk og spillkonsept.

- Jeg synes det er god progresjon og jeg opplever en engasjert spillergruppe som jobber hardt om dagen. Vi har fokusert mye på den offensive delen og at vi skal vinne tilbake ballen raskt. Jeg opplever også at spillerne diskuterer mye seg i mellom, de er konstruktive rundt rollekrav og bidrar til å bygge relasjoner i måten vi skal spille,

Det er litt sykdom i SIF-leiren om dagen, og derfor er Johan Hove, Halldor Stenevik, Martin Rønning Ovenstad og Mathias Berg Gjerstrøm uaktuell for spill mot Ham-Kam. I tillegg er ikke Nico Mickelson klar for kamp riktig ennå. Vår nye sideback har slitt med en liten skade i leggen, men er nå tilbake i trening og forventes å få sin første kamp i blått mot Bodø/Glimt neste fredag. Ellers er Herman Stengel og Marcus Pedersen i opptrening og tilbakeføringsfase og uaktuelle for kamp på en stund.

Annonse fra Eliteserien: