Disse starter generalprøven

Yacouba Sylla og Martin Spelmann er med fra start mot Start. Sjekk de 11 utvalgte til generalprøven på Marienlyst.

Annonse:

Viljar Myhra - Lars Vilsvik, Jakob Glesnes, Lars Sætra, Jonatan Parr - Kristoffer Tokstad, Yacouba Sylla, Henning Hauger, Stian Ringstad - Martin Spelmann, Mos Abdellaoue

Oppgjøret starter klokken 16.00. Inngangsbilletter koster 50 kroner. For sesongkortinnehavere er det gratis. Kampen sendes for øvrig på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1.

Hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen håper å se et Strømsgodset som er fulle av energi og som setter standarden for hva vi kan vente oss i seriepremieren mot FK Haugesund neste helg.

- Jeg ønsker å se et stabilt godt forsvarsspill. Jeg ønsker å se at vi er gode i presset vårt. Og jeg ønsker å se at vi sprudler mer fremover. Jeg vil ha mer sprut og mer energi, sier BP.

Det gjelder også å få spilt i gang nykommerne Yacouba Sylla og Martin Spelmann. De har vært med laget noen uker og fikk sine første minutter mot Vålerenga sist. Denne gangen er begge inne fra start.

- Sylla og Spelmann har kommet godt i gang her og det blir spennende å se begge fra start. Vi trenger å få de i kampform, sier BP.

Etter kampen er der KICK OFF for supportere og samarbeidspartnere. Der skal spillere og trenere presenteres på scenen.

Annonse fra Eliteserien: