Sender direkte fra Hokksund-hallen

Mandag klokken 10.00 er det oppstart for SIF-gutta i den splitter nye fotballhallen i Hokksund. Vi går live på Facebook med alt fra årets første trening.

Annonse:

Det nye trenerteamet har brukt den siste uken til å planlegge 2019-sesongen. Bjørn Petter Ingebretsen tok med seg hele apparatet til hytta på Haglebu, der de over tre dager har tatt for seg handlingsplan, spillestildokument, treningsplanlegging, spillerlogistikk, interne kjøreregler - i det hele tatt alt som skje de neste månedene inn mot seriestart.

- Vi gleder oss enormt til å se gutta igjen og komme i gang. I år blir det en lengre pre-season enn i fjor og det ligger mye hardt arbeid foran oss de neste månedene, sier BP.

Strømsgodset skal trene i Hokksund-hallen helt frem til treningsleiren i Marbella fra 18-28. februar. Øktene går klokken 10.00 hver dag.

- Hokksund har lagt godt til rette for oss. De har fått på plass en flott hall og det er helt topp at vi kan starte oppkjøringen hos en av våre naboklubber, sier Bjørn Petter Ingebretsen.

Godset Media vil som nevnt sende den første økten direkte på Facebook. Foruten å overføre selve treningen med kommentarer blir det intervjuer med spillere og trenere i etterkant. 

Årets første økt blir også den første i Godset for nykommerne Nico Mickelson, Viljar Myhra og Halldor Stenevik og vi kommer selvsagt tilbake med nærmere presentasjoner av de.

Tirsdag skal spillerne gjennom en hurtighetstest og utholdenhetstest. Dette er samme type fysiske tester som A-laget har gjennomført siden 2012. I ferien har hver enkelt spiller hatt et individuelt tilpasset egentreningsprogram.

Annonse fra Eliteserien: