- Dette er bare starten

For et forbilde! Dagen etter den imponerende debuten på Marienlyst, reiste Christopher Lindquist (22) ut på besøk for å gi tilbake til de som ser opp til ham.

Annonse:

I nesten hele sitt liv har den sympatiske Gulskogen-gutten drøm om å løpe ut på Marienlyst og spille foran Strømsgodsets fantastiske publikum. Det har vært en lang reise, med mange hindringer på veien. Men Christopher har aldri gitt opp drømmen.

Og derfor var han full av følelser etter søndagens kamp mot Sandefjord. Det ble rett og slett mye å ta inn.

- Det var en syk opplevelse. Noe helt eget. Etter kampen var jeg faktisk litt tom, forteller unggutten.

Ser bare fremover

Med tanke på hvor mye dette betyr for Christopher, og hvor lenge han har ventet på sjansen, skulle man tro at han var nervøs før kampen. Kanskje også i overkant tent.

Men nei da. Gutten gjorde bare det han kan best. Og mange mener sågar at han var DEN beste på banen i hjemmedebuten.

- Jeg var ikke nervøs i det hele tatt. Jeg har fortsatt ikke skjønt det ennå, smiler han.

- Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger fra alle kanter. Nå er det bare å se fremover og kjøre på. Dette er bare starten, sier Christopher Lindquist.

Viktig å gi tilbake

Dagen etter debuten falt det helt naturlig for Christopher å stikke innom G16-lagets trening på Gulskogen, før han reiste til Åmot for å besøke GodsetAkademiet der oppe sammen med utviklingsleder Lage Sofienlund.

Christopher har tilbrakt utallige timer på SIF-huset og Gulskogen-banen, og han synes det er veldig hyggelig å få lov til å komme tilbake for å gi råd til dagens G16-spillere. Et av rådene han kom med var at du ALDRI må gi opp.

- Det er bare å fortsette og fortsette selv om du møter motgang. Til slutt vil du få betalt for alt arbeidet, fortalte 22-åringen.

Det ligger så mye vilje, så mye dedikasjon og så mye hardt arbeid bak det Christopher Lindquist har oppnådd. Ingenting har kommet av seg selv. Det handler om å stille krav. Og det handler om å tåle å bli stilt krav til.

Med den innstillingen er det som skjedde søndag forhåpentligvis bare starten på en lang og fremgangsrik karriere i Strømsgodset for Christopher Lindquist.

Gøy å stille opp

På Åmot var høyrebacken også et populært innslag. De hadde selvsagt fått med seg debuten på Marienlyst og hadde mange spørsmål. Christopher er veldig glad for å få lov til å være med å gi litt tilbake til alle de som ser opp til ham selv og de andre Godset-spillerne.

For ham faller det helt naturlig. På Åmot ble Christopher like godt med på teknikkøvelsene sammen med ungene som deltok på GodsetAkademiet.

- Blåtimen og GodsetAkademiet er kjempeviktig for at enda flere skal bli glad i Godset. Det er bare gøy å stille opp når man ser hvor bra opplegget fungerer, sier Christopher.

Annonse fra Eliteserien: