- Det skal bli flere mål

Lars-Jørgen Salvesen har banket inn fem mål for Godset etter sommerens byttehandel. Vi tok en prat med formspissen foran fredagens kamp mot Rosenborg.

Annonse:

23-åringen presterer bedre og bedre i SIF-drakta, og sist helg slo han til med to mål mot FK Haugesund. Det holdt dessverre ikke til seier, men en formsterk Salvesen har intensjoner om å skyte Strømsgodset til ny kontrakt i Eliteserien.

Slik forklarer han fremgangen i Drammen.

- Jeg føler jeg har fått en viktig rolle i laget og føler meg trygg i måten vi spiller. Vi spiller litt for å sette opp meg i gode posisjoner og jeg vet at jeg har gode avslutningsferdigheter. Det er bare å fortsette å komme til avslutninger, så skal det bli flere mål, sier lysluggen som kom til SIF i en byttehandel som sendte Mos Abdellaoue til Sarpsborg.

Se hele intervjuet med Lars-Jørgen Salvesen i videospilleren:


Foreløpig står Salvesen med fem mål på åtte starter i Eliteserien – samt to fulltreffere i treningskamp mot Skeid. Ikke bare scorer han mål, men det er også skikkelig kvalitet på det han pøser inn.

Fire kamper av årets sesong gjenstår – og fredag kommer Rosenborg til Drammen. Salvesen og lagkameratene går til den kampen med visshet om at de har nivået inne og at de er blitt et vanskelig lag å møte. Nå gjelder det å sette sjansene og bikke marginene på riktig side.

- Jeg syns vi spiller bra og er med i de fleste kamper vi spiller. Vi kjemper om poeng hver gang. Dessverre har det blitt to uavgjort i de siste kampene, men vi jobber på videre og nå gleder vi oss til å møte Rosenborg. Vi veldig troen på at vi er gode nok til å slå alle lag og det skal vi besøke allerede til fredag.

Salvesen har følgende oppfordring til Godset-fansen foran årets nest siste hjemmekamp:

- Folk må ta på seg gode klær og komme på stadion, så skal vi sørge en god kamp.

Billetter kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: