- Det mest ekte derbyet i norsk fotball

Det ble fullt trøkk og mye energi i studio da Håvard Lilleheie stakk innom Godset Live. Marcus Pedersen, Martin Spelmann og Bjørn Petter Ingebretsen gjestet også sendingen.

Annonse:

Fredag klokken 19.00 spilles Ælv Classico på Marienlyst. Håvard Lilleheie nøler ikke med å omtale kampen som årets viktigste. Han mener også at det er det er det største og mest ekte derbyet i norsk fotball, med tanke på historikken og det korte avstanden mellom klubbene.

I sendingen forteller Håvard om sine forventninger til kampen og han legger som vanlig lite i mellom. Marcus Pedersen, som er den eneste som har scoret hat-trick i toppserien mot MIF, gleder seg også litt ekstra til kampen.

Vår danske nykommer Martin Spelmann har også på kort tid forstått mer og mer hva denne kampen betyr. Hans gode venn Tonny Brochmann spiller i MIF, men det er glemt i løpet av 90 minutter pluss tillegg fredag kveld.

Bjørn Petter Ingebretsen føler seg helt rolig foran derbyet. Mannen som bor i Mjøndalen mener spillergruppa er akkurat der de skal og går trygg til Ælv Classico.

Det er fortsatt noen billetter igjen til kampen. De kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: