- Det betyr ekstremt mye

Søndagens kamp mot Start blir årets første med organisert tribuneliv fra GodsetUnionen. Det gjør at Lars-Jørgen Salvesen gleder seg litt ekstra.

Annonse:

Etter at det ble klart at det er lov til å slippe inn 600 tilskuere på Marienlyst, har GodsetUnionen startet mobiliseringen. På søndag blir det 200 tilskuere på Kiwi-tribunen med lokomotiv-felt og fullt trøkk.

Det vil forhåpentligvis bidra til at det blir bedre stemning på hele stadion og at gutta virkelig føler at de har hjemmefansen i ryggen.

Lars-Jørgen Salvesen tror det kan utgjøre den lille forskjellen.

- Vi har savnet dem i hele år. Det at du virkelig føler hvor mye det betyr for folk, det kan hjelpe oss til å gi det lille ekstra, sprinte litt raskere og gå litt tøffere inn i duellene. Jeg gleder meg til å se dem på søndag, sier Godset-spissen.

Kampen blir spesiell på flere måter for sørlendingen. For andre gang denne sesongen skal han opp mot gamle kjente. Salvesen spilte 56 kamper og scoret 7 mål for Start fra 2014 til 2018 - et av disse mot Godset på Marienlyst i 2016.

I Strømsgodset har han en vesentlig vassere statistikk med 13 fulltreffere på 33 kamper. I seriepremieren mot nettopp Start scoret han det som kanskje er årets flotteste SIF-mål - en kraftheading som sendte oss opp i ledelsen.

Salvesen føler seg i god form om dagen, han scoret mot Viking sist og er klar for å plage hjemmelagets bakre firer på søndag.

- Jeg tror vi kommer til å løpe mer enn vi har gjort i noen annen kamp i år, sier Salvesen.

Se hele intervjuet her:


Annonse fra Eliteserien: