Den viktigste kampen

Annonse:

Dette er en svært krevende tid. For alle. Usikkerhet, redsel og frykt – for egen og andres helse, for bedrifter og arbeidsplasser, samfunnet og for fremtiden generelt. Ingen vet hvor dette ender, ingen vet svar på utallige spørsmål og problemstillinger. 

Nå gjelder det først og fremst å ta vare på hverandre, å ha omtanke – vise hensyn, sette felleskapet og helheten foran sine egne forventninger, krav og ønsker. Nå teller liv og helse først, alt annet er underordnet. 

Strømsgodsets eksistensgrunnlag ligger hos vår lokale befolkning, våre mange supportere og det lokale næringsliv. Regionens bedrifter og deres ansatte rammes brutalt, og mange har det utrolig vanskelig. Vi tenker på dere alle sammen.

Fotball kan nok for noen virke ubetydelig opp i det hele. Å løpe etter en ball kan vanskelig forsvares som et primærbehov for menneskeheten. Vi forstår dette. Vi forstår dette, absolutt. 

Men fotball har andre aspekter. Fotball samler, fotball forener, fotball krysser grenser – i alle betydninger av ordet. Fotball er følelser, fotball er identitet, fotball er entusiasme, tilhørighet og engasjement. Fotball setter farge på tilværelsen, fotball betyr mye for mange. 

Vi ser fram til å motta klubber fra andre byer og regioner til fotballkamper på Marienlyst igjen. Vi gleder oss til å arrangere fotballfester for tusenvis av tilskuere i byens storstue, være tilbake i mediebilde av alle de rette årsakene, gi Drammensere noe å prate om, gjerne juble for, og sikkert også irritere seg over. Vi ønsker mest av alt å måle krefter og nedkjempe likeverdige rivaler på ærlig, rettferdig og ekte vis. Vi er byens fremste ambassadør og vet at vi har et ansvar. 

Men vi er mer. Vi er en idrettsklubb som aktiviserer barn og unge, vi er et samlingspunkt for mennesker i alle aldre og fasonger, vi er forbilder og representanter, og vi har en rolle i samfunnet for mange lag i befolkningen. 

Vi samler også på en unik måte næringslivet i Drammen. Vi engasjerer bedrifter med aktiviteter og arrangement, skaper relasjoner og knytter kontakter, vi er et nav i en pulserende by. 

Strømsgodset er også en arbeidsplass for mange. Trenere, spillere, støtteapparat, administrasjon. Når aktivitet stopper opp, og vi ikke får gjennomført det vi skal så stanser også inntektsstrømmene opp. Umiddelbart. Det finnes ingen midler å drive for, det finnes ingen aktivitet å bedrive!

Vi har da gått til det tunge skritt å permittere ansatte i administrasjonen i Strømsgodset. Det er en usedvanlig tung beslutning, det er en fryktelig beskjed å både gi og få. Men det finnes ingen annen vei, det finnes ikke noe annet valg. Vi må gjøre det for å klare oss.

Inntil videre vil kun noen ytterst få være i jobb, noen delvis, mens det også fortløpende vurderes hvorvidt spillere og trenere skal permitteres.

Dette er Strømsgodsets viktigste kamp noen sinne. Den skal vi vinne. Vær ikke i tvil om saken. Vi skal skape nye magiske øyeblikk på Gamle gress - sammen med alle dere som er så glad i klubben, alle dere som har et stort blått hjerte.

Ønsker du å støtte oss i en krevende situasjon så kjøp gjerne billett til første seriekamp. Det skal spilles Eliteserie-fotball igjen på Marienlyst. Vi vet bare ikke når. Vurderer du å kjøpe sesongkort så gjør det gjerne nå. Noen har gjort det allerede. TUSEN TAKK!

Ta vare på hverandre. Vis hensyn. Vær oppmerksomme.

Med EKTE kjærlighet

Strømsgodset

Annonse fra Eliteserien: