- Den beste stemningen skaper vi sammen

I ukens podcast forteller sportssjef Jostein Flo og tribunesjef Truls Waaktar Schøne om mobiliseringen i Drammen foran den nervepirrende sesonginnspurten.

Annonse:

Søndag tar Strømsgodset i mot Molde i det som blir årets viktigste kamp på Marienlyst. Tirsdag valgte vi å redusere billettprisene til 99 kroner og det har skapt en herlig respons blant fansen. På kort tid er det solgt over 1800 billetter i tillegg til 3953 sesongkort.

Kjøp billetter her!

I tillegg til dette har GodsetUnionen startet sin mobilisering. Onsdag ble det avholdt medlemsmøte der trener Bjørn Petter Ingebretsen, kaptein Jakob Glesnes og daglig leder Dag Lindseth Andersen stilte opp for å svare på spørsmål. GodsetUnionen er nå klar for å skape et voldsomt trøkk på Marienlyst og de utfordrer langsidene til å bidra.

Vi håper på opp mot fullsatt stadion når kampen blåses i gang søndag kveld.

I podcasten er Jostein Flo på plass for å fortelle om hvordan spillere og trenere forbereder seg på Molde-kampen og det som venter i sesonginnspurten. Sportssjefen har stått i en storm eller to før og går til oppgaven med stor lidenskap, dedikasjon og engasjement. Det samme gjelder Truls Waaktar Schøne. Tribunesjefen er voldsomt motivert foran Molde-kampen og han blir skikkelig giret bare av å snakke om det i podcasten. Truls og hans gjeng er klar for å gi gutta den støtten de fortjener.

Hør ukens podcast i iTunes, SoundCloud og nå også Spotify.

Annonse fra Eliteserien: