Debut for Hasan

Mot Ranheim fikk Hasan Hüseyin Duman (19) sin debut for Strømsgodset.

Annonse:

Med et minutt igjen av ordinær tid kom endelig øyeblikket Hasan Hüseyin Duman har drømt om siden han var liten. Etter å endelig ha kommet med på benken i Eliteserien fikk han spille fem minutter på slutten av kveldens kamp.

– Det var en stor opplevelse, og en drøm som gikk i oppfyllelse. Det er et mål jeg satte meg for i år, og det har jeg nådd nå. Det gir meg motivasjon videre, forteller 19-åringen.

Hasan er en lokal gutt som vi har stor tro på i Strømsgodset. Etter å tidligere ha slitt med skader har han nå holdt seg skadefri over en lengre periode, der han i fjor for alvor slo gjennom for Team SIF.

Dette har gjort at han har fått sjansen i flere treningskamper for A-laget, men av ulike grunner har A-lagsdebuten latt vente på seg. Han var nærme mot Stabæk i fjor høst, da han ble med til Nadderud som mann nummer 19, men til slutt falt han utenfor kamptroppen.

Kanskje kunne debuten i stedet kommet mot Vestfossen i 1. runde i cupen i år, men den gangen hadde han nettopp kommet tilbake fra skade.

Løp ut på banen i 2013

Men i dag kom endelig øyeblikket han har ventet på – til og med på Marienlyst. 19-åringen som vokste opp på Fjell har definitivt drømt om dette lenge.

En historie han forteller bekrefter dette i alle høyeste grad. Da Strømsgodset tok gull i 2013 var han blant dem som i lykkerus løp ut på banen for å feire med spillere og medsupportere – den samme banen som han i dag debuterte på.

– Det er ekstra moro å debutere her. Det er stort, og det er mye følelser som går. Etter å ha løpt utpå der da Godset tok gull, er jeg nå der og spiller for A-laget selv. Det er veldig, veldig moro, avslutter Hasan.

Annonse fra Eliteserien: