De er årets SIF-gutter

Bassel Jradi og Eirik Ulland Andersen er begge kåret til Årets SIF-gutt i 2017. Gratulerer så mye!

Årets SIF-gutt er en pris som deles ut til den spilleren som gjennom sesongen har vist stor lojalitet, gode holdninger og prestert på høyt nivå i trening og kamp. Prisen ble i sin tid etablert av Ole K. Karlsen – mangeårig SIF-venn og sponsor.

I år var det ekstra vanskelig å dele ut denne prisen. Vi har hatt en spesiell sesong og mange har bidratt til at Strømsgodset har gjennomført tidenes snuoperasjon i Eliteserien. Juryen satt igjen med to kandidater som innfrir de tre kriteriene og det var til slutt helt jevnt. Årets SIF-gutt 2017 går dermed til både Eirik Ulland Andersen og Bassel Jradi.

Eirik har fått sitt store gjennombrudd i Eliteserien denne sesongen. Han var også god i den perioden vi slet på våren og har hatt stor innflytelse på kampene. Eirik har ligaens beste høyrefot og har banket inn fire mål på frispark. Han ble vår toppscorer med 11 mål og hadde også seks assist. Eirik viser gode holdninger og stor profesjonalitet både på og utenfor banen, og bidrar til at vi har skapt en sterk treningskultur i klubben.

Se alle målene til Ulland her:


Bassel har i likhet med Eirik vært stabilt god gjennom hele sesongen. Han har vært arkitekten bak en rekke flotte mål og begeistret oss med flotte prestasjoner. Bassel endte også på 17 målpoeng i Eliteserien. Bassel har vokst veldig som fotballspiller og menneske siden han kom til oss første gang i 2014. Han har et smittende humør og bidrar til å holde høyt nivå på trening. Han er tvers gjennom proff og ønsker hele tiden å bli bedre. Prestasjonene hans i 2017 er noe av det beste vi har sett på Marienlyst på mange år.

Se høydepunktene fra Bassel her:


- To fantastiske spillere og flotte typer som virkelig har gått foran denne sesongen. Deres offensive bidrag har gitt oss mange poeng og flotte opplevelser, men de er også premissleverandører for gode holdninger og en sterk treningskultur. Eirik og Bassel er verdige vinnere av denne prisen, sier sportssjef Jostein Flo.

Guttene sier følgende om utmerkelsen:

- Det er veldig hyggelig å få en slik utmerkelse. Det setter jeg stor pris på. Vi har hatt en god sesong og det er mange hos oss som har prestert på et høyt nivå. Men det er ingen som er gode alene. Vi vinner og taper sammen og det er dette fellesskapet som har gjort at vi har klart å snu motgang til medgang i år. Jeg er stolt over å få være en del av dette laget, sier Eirik Ulland Andersen.

 - Det har vært en spesiell sesong, men også en veldig morsom sesong. Det er mange av oss som har tatt store steg, og jeg føler selv at jeg har utviklet meg mye i løpet av dette året. Jeg er glad for den tilliten jeg har fått, og jeg er stolt over å få en slik pris. Nå skal både jeg og resten av laget bli enda bedre neste sesong. Jeg gleder meg allerede, sier Bassel Jradi.

De to artistene våre ønsker også å benytte anledningen til å takke Marienlyst-publikummet for støtten gjennom hele sesongen.

- Fansen har vært helt fantastiske. Vi hadde ikke klart dette uten dem. Det er en helt spesiell atmosfære på Marienlyst, og vi er veldig takknemlig for den støtten vi har fått denne sesongen. Vi sees i 2018!

IMG_4064
Ulland og Bassel fikk utdelt prisen av sportssjef Jostein Flo.
Annonse fra Eliteserien: