Dahlby mister 2019-sesongen

Spisstalentet Magnus Lankhof Dahlby (19) mister dessverre hele 2019-sesongen etter en avrivning i fremre korsbånd. Vi ønsker Magnus riktig god bedring og lykke til med rehabiliteringen.

Annonse:

Det var i forbindelse med en treningsøkt i Grorud Fotball, der Magnus er på utlån, at uhellet var ute. Han tråkket feil etter en uskyldig duell og nærmere undersøkelser avdekket at 19-åringen har pådratt seg en alvorlig kneskade i fremre korsbånd.

- Nå blir det først operasjon og deretter starter vi opp med rehabiliteringsperioden. Vi skal bidra med det vi kan for å få Magnus tilbake så raskt som mulig, men han må belage seg på 9-12 måneder uten fotball, sier fysioterapeut i Strømsgodset, Marius Hoel.

Låneoppholdet i Grorud blir naturlig nok nå terminert og Magnus vil kjøre hele rehabiliteringen i Drammen.

Skaden er et hardt slag for Hurum-gutten som har virkelig har tatt steg på utlån i 2. divisjonsklubben Grorud. Etter 7 mål på 11 kamper for Team SIF på våren, satte Magnus inn 4 mål på 11 kamper for Grorud på høstsesongen. Denne vinteren har han fulgt opp med å score seks av Groruds åtte mål i treningskampene.

Magnus var aktuell for troppen til sommerens U20-VM og dagen før skaden oppsto ble han tatt ut på det norske U21-landslaget.

- Skaden kom på verst tenkelig tidspunkt for meg. Det er fryktelig surt med tanke på U20-VM og alt som skal skje det året her. Men jeg får ikke gjort noe med det som har skjedd og må bare se fremover. Jeg er typen som skal komme styrket ut av dette, både som fotballspiller og menneske, sier en offensiv Magnus Lankhof Dahlby.

Han ønsker å takke Grorud for to lærerike utlånsperioder og ønsker Oslo-klubben lykke til med 2019-sesongen.

Annonse fra Eliteserien: