AH5_1116

Dag og BP gjester podkasten

Dag Lindseth Andersen og Bjørn Petter Ingebretsen er bidragsytere i ukens episode av Godset-podden.

Annonse:

Duoen Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen holder koken med podkaster selv om sesongen for lengst er ferdigspilt. Denne uken har guttene invitert daglig leder Dag Lindseth Andersen og påtroppende toppspillerutvikler BP Ingebretsen inn i varmen.

Dag forteller om hvordan han har opplevd sitt første år som klubbens øverste leder etter overgangen fra samarbeidspartner Eltek. Dag har fått på plass en strategiplan og han har satt i gang flere tiltak for å redusere klubbens kostnader. Det har i det hele tatt vært et innholdsriks første år i Godset.

Onsdag ble den såkalte akademiklassifiseringen fra Norsk Toppfotball presentert. Her kommer Godset litt dårligere ut enn forventet og vi penser også inn på dette temaet i Godset-podden.

En solbrun og strålende opplagt Bjørn Petter Ingebretsen er tilbake i landet etter 14 dagers ferie på andre siden av Atlanteren. Nå gleder han seg stort til å komme i gang i sin ny(gamle) rolle som toppspillerutvikler. BP er veldig fornøyd med å få drive med det han liker aller best i den klubben han elsker. Vår mann ser en lys fremtid for Strømsgodset og mener alt ligger til rette for en spennende sesong i 2018. BP mener rett og slett at vi står sterkere enn noen gang!

Med vår nye toppspillerutvikler i studio benytter vi også anledning til å snakke om kulturbygging og hva som kreves for at flere unge spillere tar steget inn på A-laget. Han har også noen klare tanker og formeninger rundt holdninger og hvor mye som må puttes i potten fra talentenes side.

Men som alltid løser vi opp en anelse i form av diverse sidespor. Slik både skal og må det være for at det blir en tilstrekkelig lun og lettbent atmosfære i vårt studio på Marienlyst.

Last ned eller abonner på Godset-podden i iTunes.

Annonse fra Eliteserien: