Cupspesial i Godset-podden

Vestfossen-trener og tidligere stopperbauta i Godset, Frode Johannessen, er gjest i ukens podcast.

Annonse:

Onsdag klokken 18.00 skal Strømsgodset opp mot 3 divisjonslaget Vestfossen i cupens første ordinære runde. Hva var vel da mer naturlig enn å invitere trener Frode Johannessen inn i studio for en lun fotballprat.

Den sympatiske Krokstadelva-karen er inne i sin femte sesong som hovedtrener i Vestfossen, og under Frode sin ledelse har Øvre Eiker-klubben etablert seg som den tredje beste i distriktet – bak SIF og MIF. 51-åringen er blitt en særdeles rutinert trener på dette nivået, og har ledet lag som Birkebeineren, Åssiden, Konnerud og Kongsberg.

Frode kjenner også Strømsgodset godt. Fra 1987 til 1994 spilte midtstopperen 188 kamper for klubben. Han ble norgesmester i 1991 og var også med da vi tapte cupfinalen i 1993.

Frode trappet ned som 27-åring etter 94-sesongen, og vendte tilbake til moderklubben Birkebeineren. Først som spiller og deretter trener. Siden den gang har Frode vært aktiv i lokalfotballen, både som trener og sportslig leder. Mannen har rett og slett en imponerende utholdenhet og en fantastisk lidenskap for spillet.

Han går heller ikke av veien for en god fotballprat, og vi bikker derfor timen i denne sendingen. Vi har selvsagt fokus på onsdagens kamp på Isachsen Arena, men det blir også mimring og gamle historier fra lokalfotballen. Frode har faktisk trent den ene programlederen og vært i samme klubb som den andre. Vel og merke for relativt mange år siden.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunes og SoundCloud. Last ned eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: