Cisco vil savne Godset

Francisco Junior forlater Strømsgodset med mange gode minner og mange gode venner. Han ønsker å takke for tiden i klubben.

Annonse:

Midtbanespilleren fra Guinea-Bissau gir seg i Strømsgodset etter 94 kamper fordelt på tre og en halv sesong. Han ankom først på lån fra Everton i 2014, men ble bare værende et halvår. Foran 2016-sesongen var Cisco imidlertid tilbake i Drammen på permanent basis.

Han har fått et nært forhold til Strømsgodset på denne tiden og sånn sett er det med stort vemod at det nå er over.

- Jeg har hatt en veldig fin tid i Godset. Jeg vil takke alle i klubben, alt fra lagkamerater til trenere, støtteapparat og folk i administrasjonen. Jeg setter stor pris på måten alle har stilt opp for meg, sier 26-åringen.

- Jeg vil også takke fansen for måten de alltid har støttet meg og laget. De er fantastiske, sier Cisco videre.

Han har spilt for klubber som Benfica, Everton, Vitesse Arnhem og Wigan Athletic i løpet av sin karriere, men det er i Strømsgodset han har trivdes aller best. Francisco har tidligere fått erfare hvor kynisk fotballbransjen kan være, men i Drammen er han blitt møtt av folk som bryr seg. Som tror på ham. Som vil han vel. Derfor føles det unektelig litt spesielt at karrieren nå skal fortsette et annet sted.

- Jeg er veldig takknemlig for alt Godset har gjort for meg. Jeg reiser herfra med mange gode minner og mange gode venner, sier Cisco.

I løpet av tiden i SIF har Francisco Junior tidvis holdt et høyt Eliteserie-nivå og han har bidratt til mange flotte øyeblikk på Marienlyst. I år har han imidlertid ikke vært like sentral som tidligere sesonger.

Sportssjef Jostein Flo sa følgende da det i forrige uke ble kjent at kontrakten med Cisco ikke forlenges:

- På sitt beste har Francisco holdt et høyt nivå, men utover i denne sesongen har han slitt med spilletiden. Derfor er det naturlig at vi nå avslutter samarbeidet og at Francisco går videre i sin karriere. Vi takker Francisco for innsatsen og ønsker lykke til videre.

Annonse fra Eliteserien: