C-Laget - The last show

Det er en tid for alt - og i år har vårt kjære suppporterband C-laget annonsert at Kick Off 23. mars blir deres aller siste live-opptreden. Ikke gå glipp av avskjedskonserten på Union Scene.

Annonse:

Det er få norske klubber, om noen, som har et så rikt og variert spekter av klubbsanger som det C-laget har produsert for Strømsgodset gjennom over tre tiår. Det hele startet i 1993 da Rune Marthinsen så på nye muligheter for å skaffe penger inn i en tom klubbkasse. Sammen med Arne Iversen laget de sin første, og aller største låt, "Gamle Gress".

Til cupfinaler, bryllup og begravelser

I 1994 kom debutplata og det har siden kommet kommet låter på rekke og rad. I 2008 kom bandet opp med sin andre store hit; "Godset fra Drammen". Låta ble blant annet brukt som cupfinalesang på Ullevaal Stadion både i 2010 og i 2018.  For yngre supportere står denne låta kanskje enda sterkere enn "Gamle Gress". 

I tillegg til Rune og Arne består C-laget av Espen Jørgensen på gitar, Børre Hansen Brataas på trommer og Bjørn Kåre Ifarness på bass.

Rune Marthinsen entrer scenen for siste gang på Union Scene lørdag 23. mars
Rune Marthinsen entrer scenen for siste gang på Union Scene lørdag 23. mars

Låtene til C-laget spilles i bryllup og begravelser, på vorspiel og nachspiel og ikke minst før hver hjemmekamp på Marienlyst Stadion. Men av live-opptredener er nok deres årlig konsert på Kick Off et høydepunkt for fansen.

Sin siste konsert

Men nå er det altså slutt for det populære supporterbandet. Etter over 30 år i manesjen mener bandet det er på tide å kaste inn håndkle - mens leken er god:

- Tiden er inne nå. Vi har hatt fantastiske opplevelser sammen med Godset-fansen. Nå er det på tide å legge inn årene og overlate roret til nye krefter. Men først lover vi et et heidundranes show på Kick Off 23. mars, lover vokalist Rune Marthinsen. 

På Kick Off på Union Scene lørdag 23. mars spiller altså C-laget sin siste live-konsert! Den muligheten kan du ikke la gå fra deg. 

Kjøp billett til Kick Off her

Heldigvis lever fortsatt sangene til C-laget videre i all overskuelig fremtid.

Dette er de mest avspilte sangene til C-laget på Spotify:

  1. Godset fra Drammen
  2. Gamle Gress
  3. Strømsgodset Supporter
  4. Drakta Er Blå
  5. Byen Vår Drammen

Se bilder fra ulike opptredener av C-laget her: 

Annonse fra Eliteserien: