Bussene til Sarpsborg fylles opp

Det mobiliseres i Drammen foran mandagens bortekamp mot Sarpsborg 08. Flere busser er i ferd med å fylles opp.

Annonse:

Strømsgodset sliter sportslig om dagen og derfor er det godt å se at mange av våre lojale supportere ønsker å støtte laget også på bortebane. GodsetUnionen har satt opp en dobbeltdekker-buss til mandagens kamp i Sarpsborg og den er nå i ferd med å fylles opp.

I skrivende stund (tirsdag) er det kun 16 ledige plasser igjen. Påmelding skjer via denne linken. Prisen er 250 for medlemmer og 300 for ikke-medlemmer.

Den såkalte Blåbussen kjører også til Sarpsborg - i tillegg er det en årets bortetur for SmåBlå. Det er fremdeles ledige plasser på den bussen. Påmelding gjøres her. Prisen er 100 kroner for buss, kampbillett, boller og flagg. Alle barn må ha med en voksen som er ansvarlig.

Av erfaring er det også en god del som kjører privatbiler til Sapsborg og vi har et håp om at det reiser opp mot 200 Strømsgodset-supportere til Østfold på mandag.

Leder i GodsetUnionen, Thor Arne Hanssen, merker stor interesse for kampen og forteller at går unna med busspåmeldinger.

- Det er trøkk rundt matchen og det kommer til å bli bra kok på tribunen. Jeg regner med at det blir rundt 200 Godset-supportere på Sarpsborg stadion. Gutta skal få merke at de har skikkelig støtte fra tribunen, sier Hanssen.

Også i samme kamp i fjor var det imponerende oppmøte og trøkk i GodsetUnionen på Sarpsborg stadion. Da seiret vi også på banen - etter straffescoring av Mos Abdellaoue.

Sportssjef Jostein Flo setter stor pris på at så mange supportere tar turen til Sarpsborg. Han ble også imponert over innsatsen til GodsetUnionen på Marienlyst lørdag - både underveis og etter kampen mot Molde.

- Det varmer et blått hjerte at fansen stiller opp og støtter laget i en utfordrende tid. Helt fantastisk å høre at det kommer så mange på bortekamp i Sarpsborg. Vi er heldige som har lojale supportere som stiller opp både i medgang og motgang. Vi skal snu dette sammen, sier Flo.

Annonse fra Eliteserien: