Brit går av med pensjon

I dag, tirsdag 31. mars, har Brit Elin Bjerkeli sin aller siste dag i Strømsgodsets administrasjon. Klubbens meget populære og høyt respekterte klubbsekretær går nå over i pensjonistenes rekker og avslutter med det sitt arbeidsforhold til klubben i sitt hjerte.

Annonse:

Brit Elin ble ansatt tilbake i 1999. Klubben var på utkikk etter en sekretær da Odd Johnsen svingte innom SIF Huset med en CV som egentlig skulle presenteres for andre. Vi reagerte sporenstreks og vips var Brit Elin ansatt, først i en midlertidig rolle, så ble denne raskt omgjort til fast stilling som klubbens sekretær.

Før Brit Elin ble ansatt hadde hun sammen med sin mann, Jan Tore Bjerkeli, vært svært sentrale i stiftelsen og driften av Strømsgodset Supporterklubb. Supporterklubben var forgjengeren til nåtidens GodsetUnionen, og Brit hadde i mange år ansvar for innkjøp og salg av supporterutstyr, arrangør av turer og aktiviteter, medlemslister og møter. Brit ble lagt merke til, både blant supportere og innad i klubben.

Brit Elin har vært limet i SIF-organisasjonen i over to tiår, helt fra telefaxen var sentral til nåtidens interaktive løsninger. Hun har jobbet med 6 forskjellige daglig ledere, og sett 10 hovedtrenere og sikkert to hundre fotballspillere komme og gå. Brit har aldri hatt et vondt ord å si om noen av dem, og derfor er hun også så respektert av alle som har vært innom klubben vår.

Brit Elin har opplevd både gode dager og turbulente tider i SIF. Vi har rykket ned og opp, og ned og opp igjen, og det har blitt medaljer og mesterskap i både serie og cup. Det har vært kongepokal og festfotball, Martin Ødegaard og utsolgt Marienlyst. Brit har vært der hele tiden, gjennom både skuffelser og gleder, seire og tap.

Hun har gjennom de siste 20 år vært en fantastisk representant for Strømsgodset, alltid imøtekommende, positiv og løsningsorientert. Arbeidsoppgavene har vært mange, og varierte, men uansett – Brit Elins arbeidsoppgaver har alltid vært perfekt utført, og punktlig og presist overlevert i 100% stand. Hun har alltid gjort sitt beste, og Brits beste er mer enn godt nok for alle. Alltid.

For Jostein, Audun og undertegnede er det vemodig og snålt at vår trofaste og gode kollega gjennom over 20 år nå forlater oss, og SIF-livet blir nok ikke det samme igjen. Tusen takk for alt du har gjort, alt du har betydd for oss, for vennskapet, for at du er nettopp den du er.

På vegne av alle kollegaer, spillere og trenere, tillitsvalgte, frivillige og samarbeidspartnere,– ja, hele Strømsgodset: TUSEN TAKK FOR INNSATSEN  – OG ALL LYKKE I FREMTIDEN!

Ekte kjærlighet,
Rune Marthinsen, Strømsgodset

Annonse fra Eliteserien: