Braut Brunes klar for Strømsgodset

Endelig er han her: Vi har gleden av å presentere Jonatan Braut Brunes (21) som ny Strømsgodset-spiller!

Annonse:

Jonatan Braut Brunes kommer til oss fra Lillestrøm, og har signert en avtale med Strømsgodset ut 2025-sesongen.

Vårsesongen har han tilbrakt på utlån i Start, der det har blitt 12 scoringer på 15 kamper. Det gjør at han nå forlater OBOS-ligaen på toppen av toppscorerlista, før en høst hvor han skal ikle seg Strømsgodset-drakt i Eliteserien.

Som en ung og lovende spiss på 21 år er Jonatan også en signering som passer som hånd i hanske til vår profil.

- Jonatan er en spiller vi har vært ute etter lenge. Han er en ung spiss med stort potensial, som er god i boksen og har vist i OBOS-ligaen at han kan score mål. Vi gleder oss til å ha han i våre rekker, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo om vår nye nummer 19.

IMG_1542.jpg

Onsdag formiddag tok han imot Jonatan, og etter gjennomført medisinsk sjekk og signering av papirene knyttet til overgangen ble han presentert for spillere og støtteapparat på Marienlyst.

- Det føles veldig bra. Det er stort å være her nå. Jeg har gledet meg til å komme og signere lenge, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier 21-åringen etter å ha signert papirene som binder han til Strømsgodset for tre og et halvt år.

Jonatan blir formelt spilleklar for Strømsgodset innen kort tid, men grunnet en infeksjon etter gjennomgått koronasykdom tidligere i år må spissen belage seg på to til tre uker på sidelinjen før han er klar for å debutere for Strømsgodset.

Vi gleder oss uansett stort til å få Jonatan i gang i blått, og han slutter seg til spillertroppen fra i morgen.

Vi ønsker Jonatan Braut Brunes hjertelig velkommen til Strømsgodset!

Annonse fra Eliteserien: