Halldor (18) klar for Godset

Halldor Østervold Stenevik fra Brann er klar for Strømsgodset fra 1. januar. 18-åringen har signert en kontrakt på 3,5 år.

Unggutten fra Austevoll utenfor Bergen var tirsdag i Drammen sammen med sin agent og foreldrene. Etter gode samtaler med sportssjef Jostein Flo og trener Bjørn Petter Ingebretsen, ble besøket avsluttet med medisinsk test og signering av avtale.

Halldor Stenevik har kontrakt med Brann ut året og fullfører sesongen i Bergen før han slutter seg til Strømsgodset fra 1. januar 2019.

Stort potensial

- Godset har en satsing som jeg synes er spennende og de har lagt frem en god plan for min videre utvikling. Jeg gleder meg til å bli en del av klubben fra 1. januar, men først skal jeg avslutte på en god måte i Brann. Jeg har hatt en fantastisk tid her og har mye å takke Brann for, sier 18-åringen.

Annonse:
Jostein Flo forteller om en god dialog med Halldor og hans representanter, der det har vært mye fokus på ungguttens videre utviklingsløp og karriereplan.

- Halldor er en lovende og ambisiøs spiller med et stort potensial. Vi har tro på at vi skal hjelpe han til å ta det neste steget her hos oss og er veldig glad for å få på plass denne avtalen, sier sportssjef Jostein Flo.

Halldor Stenevik fikk sin debut for Brann som 16-åring mot Viking i 2016. I fjor høst var midtbane/kantspilleren på utlån i Nest-Sotra i 2 divisjon, et opphold som ble forlenget denne vårsesongen. Han har spilt regelmessig for Nest i Obos-ligaen i år.

Halldor Stenevik jubler for scoring i Nest Sotra.
Halldor Stenevik jubler for scoring i Nest Sotra.

God en mot en

- Halldor passer vår profil og har spennende ferdigheter som kler vår spillestil. Han er kvikk og energisk, ballsikker og god en mot en begge veier. Han kan spille både indreløper og kant, sier Jostein.

- Halldor har gått en god skole Fyllingsdalen og Brann og fått nyttig erfaring på utlån i to perioder i Nest-Sotra, sier sportssjefen videre.

Halldor Østervold Stenevik har 33 aldersbestemte landskamper for Norge. Han står bokført med fire A-lagskamper og ett mål for Brann.

Halldor er en fjerde unge spilleren som Strømsgodset har signert denne sommeren. Johan Hove (17) er allerede på plass, mens Nico Mickelson (19) Viljar Myhra (21) og nå også Halldor Stenevik slutter seg til klubben etter sesongen.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 29.08.2018
Skrevet av: Godset Media / Digitalsport (foto)