- Alle skal bidra og bli sett

Bjørn Petter Ingebretsen og Tokmac Nguen tok turen innom Godset Live for å snakke om torsdagens cupkamp mot Ranheim. BP forteller også hvordan han ønsker at Strømsgodset skal fremstå i et mer langsiktig perspektiv.

Strømsgodset leverte en god kamp mot Start søndag - i det som var BP Ingebretsens første som midlertidig hovedtrener. Nå ønsker han å bygge videre på den gode følelsen inn mot torsdagens oppgjør mot Ranheim i 4. NM-runde.

BP har gjort noen grep og i sendingen snakker han nærmere om hva han mener blir viktig for klubben fremover. Det handler om hva man gjør i trening og kamp, men også mer overordnede prioriteringer.

Tokmac spilte indreløper mot Start søndag, og han var svært virksom gjennom hele kampen. Tokki vasket blant annet frem en herlig målgivende pasning til Marcus Pedersen. Nå ser han frem til å spille mer i denne rollen fremover. BP vil ha tempo og løpskraft på indreløperplass og det har Tokki mer enn nok av. I sendingen forteller Tokki hvordan han har opplevd å få inn BP som hovedtrener igjen.

Ellers blir torsdagens kamp et gjensyn med klubblegenden Øyvind Storflor og det er selvsagt noe vi kommer inn på i sendingen. Trønderen er en av de mest innflytelsesrike og meritterte spillerne i Godsets historie. Han står med 241 kamper, 43 mål en mengde målgivende. Øyvind vant både serien og cupen med klubben, og hjalp Strømsgodset til to seriesølv.

I 2016 tok Storflor et episk farvel med Strømsgodset og Marienlyst da han skrudde inn et frispark mot Rosenborg i sin aller siste kamp for klubben. Men superveteranen klarte ikke å legge opp. Han gikk til Ranheim, der han har hjulpet laget til store fremganger. Sensasjonslaget ligger for øyeblikket på 2. plass i Eliteserien og de skal de ha mulig skryt for.

Billetter til cupkampen kjøpes her. Bli med og hjelp oss ett skritt nærmere cupfinalen. Avspark 18.30.

Annonse fra Eliteserien: