BP inn som midlertidig trener

Bjørn Petter Ingebretsen overtar som midlertidig hovedtrener i Strømsgodset.

Annonse:

Tor Ole Skullerud valgte å trekke seg onsdag kveld grunnet manglende resultater. Nå er det klart at toppspillerutvikler Bjørn Petter Ingebretsen overtar jobben inntil videre. Han leder treningen torsdag, sammen med resten av teamet.

BP sin første kamp som midlertidig hovedtrener blir søndag mot Start i Kristiansand.

- Jeg ble spurt om å hjelpe til og det har jeg sagt ja til. Vi er i en utfordrende situasjon, men jeg er sikker på at vi skal klare å snu dette sammen. Nå håper jeg alle i og rundt klubben kan bidra til at vi får positivitet rundt Strømsgodset igjen, sier BP.

Han synes det er trist at Tor Ole valgte å trekke seg. De har jobbet tett sammen i år, og BP mener alle har et ansvar for hva som har skjedd.

- Vi har ikke prestert godt nok, men vi vet hvilket potensial denne spillergruppa har. Nå skal vi trykke på noen brytere slik at de får ut potensialet sitt – både individuelt og som lag. Da vil resultatene også komme. Det handler om enkle ting og det handler om å se fremover, sier 51-åringen.

På nesten samme tid for tre år siden steppet BP inn da David Nielsen valgte å fratre som hovedtrener. Han ledet laget til sølvmedalje i serien etter en fantastisk snuoperasjon. Sommeren 2016 fikk BP et hjerteinfarkt, og noen måneder senere måtte han gi seg grunnet bivirkninger av hjertemedisinen.

Bjørn Petter Ingebretsen har vært i Strømsgodset siden høsten 2005. Foran årets sesong gikk BP over i sin gamle rolle som toppspillerutvikler i teamet til Tor Ole Skullerud. Nå er igjen tilbake som hovedtrener – denne gangen på midlertidig basis.

- Vi kjenner BP godt og han kjenner Strømsgodset godt. Han vet hva dette dreier seg om, han vet hva som må til og vi er glad for at BP tar på seg dette ansvaret på midlertidig basis, sier sportssjef Jostein Flo.

Treningen starter klokken 13.00. Bjørn Petter vil være tilgjengelig for pressen etter treningen. Det vil samme gjelder kaptein Jakob Glesnes, som uttaler seg om trenersituasjonen på vegne av spillergruppa.

Annonse fra Eliteserien: