BP gjest i årets siste podcast

I årets siste episode av Godset-podden prater Bjørn Petter Ingebretsen om hvordan Strømsgodset skal komme på offensiven igjen i 2019.

Annonse:

Vår hovedtrener returnerte mandag etter 14 dagers ferie i Karibien. Her han han ladet batteriene etter en intens og krevende avslutning på 2018-sesongen. I podcasten forteller BP med egne ord hvordan han opplevde å stå i det som hovedtrener, om presset som stadig ble større, frykten for nedrykk og hva han har lært mest av det siste halve året.

Strømsgodset reddet heldigvis plassen i Eliteserien og nå har BP først og fremst fokus på hvordan vi skal bli bedre og på mange måter finne tilbake til klubbens identitet igjen. Dette er blitt prediktert før, men nå er det viktigere enn noen gang. Og for å bli bedre må man lære av sine feil.

Bjørn Petter mener mye ligger til rette for at Strømsgodset skal fremstå på en langt mer positiv måte i 2019, samtidig som han er tydelig på hvilke behov som skal fylles for å skape et mer slagkraftig lag neste sesong. 

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig iTunes, SoundCloud og Spotify. Last ned enkeltepisoder eller gjør simpelthen som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: