Bli med på tøyinnsamling

I forbindelse med hjemmekampen mot Odd lørdag 14. oktober vil Fretex plassere to trailere utenfor Marienlyst. Ta med tekstilene du ikke lenger bruker. Det er andre som trenger klærne mer.

Annonse:

På bildet over står leder for samfunnsansvar, Lage Sofienlund og markedskonsulent Simen Henriksen, med noen bæreposer i hendene. Slike poser vil representanter for Fretex dele ut på Marienlyst etter søndagens kamp mot Tromsø.

Ta med disse posene hjem og fyll dem opp med alle tekstilene som du ikke lenger har behov for. Kanskje du allerede har fylt opp søppelsekker eller Kiwi-poser med klær som skal leveres til gjenbruk? Da oppfordrer vi til å kaste alt i Fretex-trailerne som står utenfor stadion lørdag 14. oktober.

Det går nemlig til en veldig god sak.


Fretex og Strømsgodset har valgt å gi 3,5 krone per kilo klær vi får fra dere til Redd Barna sitt viktige arbeid i Drammen. I tillegg har revisjons og rådgivningsfirmaet BDO, som er kampsponsor mot Odd, valgt å doble det innsamlede beløpet som går til Redd Barna Drammen. Rett og slett et fantastisk initiativ og tiltak fra våre venner i BDO, som både er sponsor av Strømsgodset og Redd Barna.

Dette er med andre ord den rette anledningen til å gjøre en liten opprydning i klesskapet hjemme.

Annonse fra Eliteserien: