Bli med på jentenes kamp

Vi har utrolig mange flotte supportere og publikum på tribunene våre. Mot FK Haugesund ønsker vi å rette ekstra fokus på jentene og kjører derfor flere tiltak for å få flere jenter på stadion denne lørdagen.

Annonse:

Statistisk sett er det langt flere menn enn kvinner som går på Eliteseriekamp, noe vi også ser på Marienlyst. Av den grunn ønsker vi å arrangere jentenes kamp, for å rette mer fokus på å få jenter på kamp. Vi ønsker å motivere og inspirere enda flere til å støtte opp om byens lag og vårt mål er å vise flere jenter hvor gøy det kan være å gå på fotballkamp på Marienlyst.

De aller fleste som går på kamp i dag er blitt invitert med eller tatt med av noen første gang de kom på stadion. Og historisk sett har nok flere gutter enn jenter blitt introdusert for opplevelsen av å gå på Marienlyst.

Derfor tror vi at ved å rette fokus mot flere jenter på kamp, og å kjøre flere aktiviteter hvor jenter og damer blir motivert til å komme på en kamp, så får de lyst til å komme igjen. 

Dette er jentenes kamp

Lørdag 6. oktober

Mini-cup for jenter

Vi inviterer utvalgte jentelag til å spille mini-cup på kunstgressbanen utenfor stadion. Her blir det fullt liv og røre før jentene inviteres inn til å se eliteseriekamp etterpå.

Show-kamp i pausen

I pausen på Eliteseriekampen vil vi arrangere en showkamp mellom SIF J2003 og BDOs drømmelag, et lag som velges ut gjennom en konkurranse i sosiale medier.

Kampvorspiel for jenter

For de voksne damene arrangerer vi i forkant av kampen et kampvorspiel kun for jenter, i andre etasje på Marienlyst Stadion. Her vil det bli inspirerende foredrag, Godset-sanger, innføring i Strømsgodsets historie og noe godt å drikke før man tar turen ut på tribunen.

Ta med jentegjengen på en helaften på Marienlyst, for kun kr. 100 pr. stk. Begrensende antall plasser, kjøp billett HER

Jentelag på kamp

Vi oppfordrer også alle jentelag og foreninger om å ta med gjengen på kamp, og benytte seg av idrettsbilletten til kr. 99 pr. stk.

Se mer om idrettsbilletten HER

Jentenes historie

Opp mot kampen vil vi også rette fokus mot noen av de mange kvinnelige supporterne vi allerede har i dag, og høre deres historie som supportere. Her vil vi lage en mini-serie hvor vi snakker med kvinnelige fans i alle aldre.

Kjenner du noen som bør være med her? Tips oss gjerne på [email protected]

Annonse fra Eliteserien: