Bli med på Godset-dagen

Strømsgodset Toppfotball inviterer unge fotballspillere til Godset-dagen på Gulskogen og Marienlyst søndag 15. september. Les mer om tilbudet her.

Annonse:

Strømsgodset Toppfotball ønsker å tilrettelegge for en fantastisk fotballdag (Godset-dagen) for gutter født 2008 og 2009. Her møter gutta senest klokken 13:00 på Gulskogen (Øvre Eikervei 25) før vi gjennomfører morsomme fotballaktiviteter. Vi avslutter dagen med å gå ned til Marienlyst for å se Eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Ranheim.

Vi vil benytte trenerne vi har i utviklingsavdelingen som blant annet består av vår tidligere hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen og spillerutvikler Hans Erik Ødegaard.

Spillere må ha med niste så de har mat hele dagen, samt treningstøy, skifte og en sekk de kan bære dette i da vi går fra Gulskogen til Marienlyst.

Vi ser for oss en dag preget av mye fotball. De som virkelig vil få størst glede av dette er de av gutta i deres klubb som virkelig elsker sporten, som ofte er å se på løkka, de som alltid er på trening og som hadde satt pris på litt ekstra. Her blir det fotballspilling i nesten fem timer. Det er uansett viktig å presisere at tilbudet gjelder for absolutt alle gutta i nevnte alder.

Her finner dere påmeldingslenke som kan sendes ut til alle foresatte i deres klubb så er det opp til de om de ønsker å melde på.

Her er påmeldingslinken:

Vi har mange gratisbilletter, men et lite forbehold om det blir alt for mange påmeldinger. Da trekker vi ut noen heldige vinnere, uansett vil vi sørge for at der er flere fra samme klubb.

Opplegget:

  • 13:00               Oppmøte Gulskogen
  • 13:30               Turneringsspill – vi deler inn i tilfeldige lag og har det fantastisk gøy
  • 17:30               Vi går til Marienlyst
  • 18:00               Kamp Strømsgodset vs Ranheim
  • 20:00               Hjemreise

Be gjerne om å bli medlem på vår Facebook-gruppe:

Annonse fra Eliteserien: