Bli med oss til Nadderud

Lørdagens kamp mot Stabæk er den viktigste Strømsgodset spiller i 2018. Med et heltent GodsetUnionen i ryggen skal vi sikre plassen i Eliteserien!

Annonse:

I fjor tok det helt av på bortetribunen da Godset sikret en smakfull 2-0 seier på Nadderud. Lørdag ønsker vi å se lignende scener igjen – bare enda mer ellevilt!

Med seier er vi sikret plassen i Eliteserien. Det er det eneste som gjelder. Og det gjør vi best med et fullsatt bortefelt og 600 entusiastiske supportere som gir alt for sitt kjære Strømsgodset.

Seks dager før skjebnekampen er det solgt 300 billetter på vår tribuneseksjon. Mye tyder på at bortefeltet blir utsolgt og dermed er det ingen grunn til å sitte på gjerdet.

Kjøp din billett i dag! Det gjør du ved å trykke på følgende linker:

Felt 309
HC

Bortefelt 307 og 308 er utsolgt. Mandag ettermiddag var det solgt 448 billetter og det er kun 150 igjen på disse feltene.

Trener Bjørn Petter Ingebretsen hyller Godset-fansen for jobben de har lagt ned i det som er blitt en krevende sesong. Det gjelder både hjemme og borte. Han trekker spesielt frem trøkket de viste på Sarpsborg stadion tidligere i høst, der GU nærmest bar laget frem til seier.

– Innsatsen til GodsetUnionen betyr enormt mye for oss og spesielt i en så viktig kamp som spilles på lørdag. Jeg må bare oppfordre alle som er glad i Strømsgodset til å ta turen inn til Nadderud på lørdag. Det gleder meg å høre at det allerede er solgt mange billetter på bortetribunen, sier BP.

Sportssjef Jostein Flo er meget tent foran det som venter på lørdag. Han har vært ute en vinternatt før i denne bransjen og trigges av store kamper.  Jostein har registrert at det mobiliseres i Stabæk – noe annet skulle strengt tatt bare mangle foran en så viktig kamp.

Men sportssjefen lar seg ikke stresse. Snarere tvert i mot. Han vet hva dette Godset-laget er kapable til. Og han vet hvilket trøkk GodsetUnionen er i stand til å skape når de først bestemmer seg.

– På lørdag skal vi få frem det beste i oss alle. Vi skal gå i krigen for Strømsgodset med voldsomt engasjement og tilstedeværelse – både på banen og tribunen. Det er på tide å sette skapet på plass og vise hva vi er laget av. Det er nå det gjelder. Vi skal reise inn til Nadderud på lørdag og vinne denne kampen sammen med supporterne våre, sier en meget bestemt Flo.

GodsetUnionen setter opp busser til serieavslutningen. Påmelding gjøres ved i klikke på denne linken.

Annonse fra Eliteserien: