Hjelp oss å pynte stadion

Vi trenger din hjelp til å dekorere stadion best mulig når vi endelig skal i gang med Eliteserien. Sjekk hvordan du kan bidra til å pynte Gamle Gress til seriestart her.

Annonse:

Som kjent kan vi dessverre ikke ha publikum tilstede når Eliteserien sparkes i gang igjen fra 16. juni. Publikum er en svært viktig del av fotballkampen og vi skulle så gjerne fylt opp tribunene med tusenvis av trofaste fans og tilskuere.

Men for å få godkjent gjennomføring av Eliteseriekamper i tråd med smittevernreglene fra myndighetene må arrangementet gå uten publikum de første rundene. Dette er selvfølgelig veldig leit, men samtidig forståelig i den situasjonen vi står i nå.

Når folk ikke kan være tilstede på stadion forventes det at enda flere enn før ser kampene på TV. Eurosport sender alle kampene direkte og mange tusen vil benke seg foran skjermen og heie hjemmefra. Tomme tribuner er stusselig og vi ønsker derfor å pynte opp stadion vår mest mulig, slik at den ser flott ut i TV-ruta.

Her ønsker vi hjelp fra dere hjemme. Vi har kjøpt inn et stort parti med hvitt og blått stoff som skal legges ut som bannere på tribunen. Vi oppfordrer derfor alle som ønsker det til å bidra med å dekorere disse bannerne hjemmefra.

 

Slik fungerer det:

  • Send en mail til [email protected] hvor du skriver hvilken farge du ønsker på banneren (blå eller hvit)
  • Stoffet du har bestilt pakkes og kan plukkes opp i klubbens lokaler på Marienlyst til avtalt tid
  • Ta med stoffet hjem og dekorere banneret slik du ønsker. Bruk gammel maling du har stående eller kjøp inn noe enkel, billig maling til dekorering. I hovedsak anbefaler vi hvit maling på blå banner og blå maling på hvit banner
  • Det ferdig dekorerte banneret leveres på stadion innen Onsdag 17. juni

Engasjer familien eller vennegjengen og lag et flott banner som dere senere kan se i TV-ruta når vi spiller vår første hjemmekamp søndag 21 juni mot Odd.

Tips til dekor:

Banneret skal i hovedsak handle om Strømsgodset og kan feks. innholdet tekst som:

HEIA SIF, GODSET, EKTE KJÆRLIGHET, GODSET FRA DRAMMEN

Er du enda mer kunstnerisk kan du gjerne prøve deg på å tegne logoen, LilleBlå eller noe annet relatert til klubben

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra til å pynte stadion til seriestart! 

 

Annonse fra Eliteserien: