Bli med å «fylle» Marienlyst

Onsdag 8. april skal vi forsøke å selge ut Marienlyst til det som blir historiens første virtuelle KICK OFF på stadion. Men da trenger vi DIN hjelp og DIN støtte! Les mer her.

Annonse:

Korona-pandemien har inntil videre satt en stopper for all fotballaktivitet i Norge og seriestarten i Eliteserien er utsatt på ubestemt tid. Dermed har det også blitt brått stopp på inntektene til norske klubber – inkludert oss i Strømsgodset. Uten aktiviteter har vi derfor sett oss nødt til å permittere store deler av administrasjonen, både helt og delvis, samt spillere og trenere. 

Vi står oppe i en global krise som har snudd opp ned på hverdagen til mange mennesker. For oss i Strømsgodset er det en vanskelig og urolig tid – dette er vår viktigste kamp noen gang. Den skal vi vinne sammen med alle dere som er glad i klubben, alle dere med blått hjerte.

Vi har nå iverksatt flere tiltak der du som supporter kan være med å støtte Strømsgodset i en krevende økonomisk situasjon. Samtidig ønsker vi å gi noe tilbake til de som hjelper oss. Vi ønsker å engasjere supportere og samarbeidspartnere og med det bidra til skape et digitalt SIF-felleskap for alle som er glad i klubben.

Det første vi har bestemt oss for å gjøre er å arrangere tidenes første virtuelle KICK OFF på Marienlyst stadion. Siden det ordinære på Union (27/3) ble utsatt på grunn av Korona-utbruddet, inviterer vi nå til direktesending på vår Facebook-kanal onsdag 8. april klokken 20.00.

Skuespiller, artist og hardbarket SIF-supporter Håvard Lilleheie vil være konferansier/programleder og lose seerne gjennom et variert program med masse Godset-stoff. Det blir intervjuer med Henrik Pedersen og Jostein Flo, mini-konsert med Rune Marthinsen, Godset-quiz på Kahoot, innslag med spillere, supportere og noen overraskelser.

I det hele tatt en herlig liten digital godtepose for alle som er glad i Strømsgodset. Og alt vil naturligvis være i tråd med smittevernreglene. Meld deg gjerne på arrangementet via Facebook-eventet.

Sendingen er gratis, men vi kjører likevel billettsalg på Vipps. Målet er å selge ut alle 8000 sitteplasser på Marienlyst og sette seerrekord på klubbens Facebook-kanal.

Billetter kjøpes ganske enkelt slik:

Gå inn på Vipps og tast inn nummer 11323. Prisen for én billett til KICK OFF er 100 kroner. Det er lov til å kjøpe så mange billetter man vil.

Har du ikke Vipps kan du benytte denne linken.

Husk: Vi er best når vi slår nedenfra!

#ektekjærlighet

 

Annonse fra Eliteserien: