Bli bedre kjent med Martin Spelmann

Martin Spelmann er gjest i den ferskeste episoden av Godset-podden. Hør den her!

Annonse:

Vår nye midtbanespilleren har gjort et fordelaktig inntrykk på alle i klubben - både på og utenfor banen. Den karakteristiske har på kort tid funnet seg godt til rette i Drammen og gleder seg til resten av familien flytter etter fra Århus.

Men før den tid skal Martin Spelmann spille seg inn i hjertene til Strømsgodset-fansen. Han kan knapt vente med å ta på seg den marineblå drakta, løpe ut på Marienlyst og fighte for klubben. Mannen med alle tatoveringene har en sterkt utviklet vinnermentalitet og enorm vilje og et interessant syn på hva det innebærer å være profesjonell fotballspiller.

I ukens podcast blir vi bedre kjent med Martin. Han forteller om nettopp denne vinnermentaliteten og hvorfor viljen har tatt ham dit han er i dag. Vi kommer også inn på hvordan det var å spille under Michael Laudrup i Brøndby, om den lett kaotiske, men samtidig lærerike perioden i tyrkisk fotball, om Daniel Agger og tatoveringer, om Simen Kjær og Play Station - og en hel masse annet. Martin fikk også servert spørsmål fra våre lyttere som han besvarte etter beste evne.

Om du er nysgjerrig på Martin Spelmann ligger sendingen ligger nå tilgjengelig iTunes, SoundCloud og Spotify. Last ned enkeltepisoder eller gjør ganske enkelt som stadig flere andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: