Blåtimen i ny drakt i 2020

De siste fire ukene har Lars Petter Eggen og Rolf Degn Jensen fra samfunnsavdelingen besøkt hele 45 barnehager og gjennomført 55 Blåtimer i nye Drammen kommune.

Annonse:

Bildetekst: Lars Petter og Rolf på besøk hos Møllenhof barnehage i Krokstadelva. Foto: Drammen Kommune


Grunnnet Korona-viruset har vi blitt tvunget til å tenke alternativt når det gjelder Blåtimen-prosjektet i 2020. Men gutta som jobber i samfunnsavdelingnen lar seg ikke stoppe av den grunn.

I stedet for å den årlige Blåtime-samlingen for barnehager på Gulskogen, har Lars Petter og Rolf i stedet reist ut til de som ønsket å få besøk. Og det var ikke så rent få.

Gutta har vært innom 45 barnehager i nye Drammen kommune - fra Berger til Steinberg. Dette har vært utrolig inspirerende og det er alltid like gøy å bli møtt med så mye entusiasme. Tema for Blåtimen i 2020 har vært samarbeid. Lars Petter og Rolf har også spredt bevegelsesglede. I forbindelse med hvert besøk har de kjørt 30 minutter med fysisk aktivitet der samhandling og samarbeid har vært underliggende temaer.

Alle besøkene har blitt avsluttet med utdeling av premier og autografkort.

Alle Blåtimene er i samarbeid med Drammen kommune og i tråd med satsingen på aktive lokalsamfunn. Vi har nå vært en del av dette flotte prosjektet i et par år og gleder oss til fortsettelsen.

Lars Petter og Rolf i aksjon på Blåtimen. Foto: Drammen Kommunne
Lars Petter og Rolf i aksjon på Blåtimen. Foto: Drammen Kommunne

 

Annonse fra Eliteserien: