Blåkveld for alle fans

Sammen med GodsetUnionen og Drammens Tidende ønsker vi å skape nye samlingspunkter for våre fans og tilhengere. Vi inviterer derfor til Blåkveld på Marienlyst torsdag 10. mars.

Annonse:

Meld deg på her

Det er en glede å kunne invitere til årets første Blåkveld - en samlingskveld på Marienlyst for alle som er glad i Strømsgodset. Målet er å skape en sosial arena for fansen hvor man kan møtes til en god fotballprat, høre på spennende foredrag og få relevant info fra klubb og supporterklubb. Vi ønsker å arrangere flere Blåkvelder gjennom året med ulike temaer og innhold hver kveld. Dato for årets to første arrangementer er allerede satt: torsdag 10. mars og torsdag 5. mai. 

Temaer vi ønsker å løfte opp på ulike Blåkvelder gjennom året er blant annet: heltene fra 70-tallet, gode tribunehistorier, spesielle kamper, fotballfaglige temaer ol. Vi er også åpne på innspill fra dere på temaer som kunne vært interessante.  

Program på årets første Blåkveld, torsdag 10.mars, er følgende:

  • Oppdatering fra klubben - aktiviteter, sesongkort ol.  
  • Supporterkoordinator - rollen og hvordan en supporterkoordinator jobber på tvers av klubb og supportere 
  • Turer og siste nytt fra GodsetUnionen
  • Sesongkoppkjøringen og forventninger til sesongen med Håkon Wibe-Lund, Gustav Valsvik, Herman Stengel, Halldor Stenevik og Lars-Jørgen Salvesen.
  • Quiz  

Drammens Tidende leder programmet fra scenen. I tillegg til innhold fra scenen blir det salg av pølser, øl og brus samt supporterutstyr. 

Kom som du er - alene eller sammen med venner

Publikumsundersøkelsen fra Eliteserien har de siste årene vist at en av de sterkeste faktorene for om du går på kamp eller ikke er om du har noen å gå med. Mange fotballinteresserte går ikke på kamp fordi de ikke har noen å gå dit med. Sammen med GodsetUnionen og Drammens Tidende ønsker vi nå å gjøre noe med dette ved å legge til rette for flere møteplasser for fansen, også utenom kampdag.

Målet er å gi noe tilbake til fansen, samtidig som man legger til rette for at flere kan bli kjent med hverandre og dele sin lidenskap for klubben, enten du står i GodsetUnionen, sitter på langsiden eller ser kampene hjemmefra. 

Sammen for Drammen

Drammens Tidende har lenge ønsket å gjøre noe for fotballpublikummet i Drammen:

- Drammens Tidende og Strømsgodset er sammen om Drammen, med et felles mål om å gjøre byen til et bedre sted å bo. Vi ønsker å skape opplevelser og fellesskap og vi gleder oss til å gjøre det sammen med supporterne. Her blir det mye ekte kjærlighet, sier sjefsredaktør i Drammens Tidende, Espen Sandli

Truls W. Schøne, Bjørn Furuheim, Signe Rismyhr Engelund og Marius Iversen gleder seg til Blåkveld. Foto: DT
Truls W. Schøne, Bjørn Furuheim, Signe Rismyhr Engelund og Marius Iversen gleder seg til Blåkveld. Foto: DT

Initiativet til Blåkvelden kom fra et samarbeidsmøte mellom Strømsgodset og GodsetUnionen, der man ønsket å gjøre noe ekstra for fansen. Tribunesjef i GodsetUnionen, Truls W. Schøne, oppfordrer alle unge og gamle SIF-folk til å delta på Blåkveld:

- Bli med på samholdet, få klubbhistorie rett inn i åra, opplev tett nærvær til klubben og nye opplevelser sammen med andre i Strømsgodset-familien.

Blåkvelden er åpen for alle enten du står i GodsetUnionen, er samarbeidspartner, sitter på langsiden eller følger klubben hjemmefra. Arrangementet er gratis. 

Meld deg på her - helt gratis

 

Annonse fra Eliteserien: