tempImageUcRpnm

Blå magi på Geilo i helgen

Over 250 SIF-sponsorer satte i helgen kursen mot Geilo for å ta del i årets SIF-treff. Helgen bød på fantastisk stemning, allsang, lek og moro og nye bekjentskaper. Rett og slett en magisk helg

Annonse:

For 25. året på rad dro Strømsgodset med alle sine samarbeidspartnere på vårt årlige Geilo-treff i starten av mai. Treffet, som tidligere ble arrangert på Bardøla Høyfjellshotell, er nå flyttet til Vestlia Resort, da Bardøla ikke lenger drifter hotell. 

Fullt program hele helgen

Helgen startet med ankomst og felles Blåtimen for alle baran på fredag. Her ble det besøk av LilleBlå og uttrekning av premier, til glede for de små. Etter en nydelig middag fikk vi en av helgens høydepunkter; musikkquiz med Rune og Arne. Kvelden ble rundet av på dansegulvet for de fleste med DJ og god stemning ut i i de sene timer.

På lørdag ble det arrangert rebusløp for barn og voksne rundt om på hotellet med bla. aking, fotballspilling, hinderløype og quiz. Et annet høydepunkt på treffet var utelunsj i sola på verandaen på Vestlia. Over 200 blå koste seg med grillmat og god musikk på anlegget. 

Senere på dagen ble SIF-timen holdt i Vestliasalen. Her fikk de fremmøte en artig seanse med Pål K. Medhus, før selveste Tom Mathisen dro artige historier og velkjente låter. 

Mens barna ble underholdt med kino og bowling trakk de voksne ned i Vestliahallen for den mer høytidelige festmiddagen som hvert år arrangeres lørdag kveld. Her ble det mer musikk fra Tom Mathisen, samt kjente toner fra Rune og Arne i C-laget. Som alltid ble stemningen i salen magisk når alle stemte i til Gamle Gress. 

Søndagen bød på utsjekk og hjemreise for å rekke Viking - Strømsgodset på TV. Etter et sterkt bortepoeng i Stavanger kan vi konkludere med en meget vellykket helg. 

Vi ønsker å takke alle som var med til fjells for nok et høydepunkt i vår histories aktivitetskalender!

Se bildegalleri fra helgen her:

Annonse fra Eliteserien: