Bjella inn i teamet

Didrik Bjella er ny assistenttrener i Strømsgodset. 33-åringen fra Jevnaker har signert en avtale ut 2024-sesongen.

Annonse:

Didrik Bjella kommer til oss etter å ha vært hovedtrener i Ullern i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen de siste fire årene, og går nå inn i vårt trenerteam sammen med Jørgen Isnes og Børre Steenslid.

Han har også fortid som hovedtrener i Lokomotiv Oslo, to år som assistenttrener i Skeid og fire sesonger i utviklingsavdelingen i Lillestrøm. I LSK var han også en del av teamet som tok seg av analyse for A-laget under både Henning Berg og Magnus Haglund.

Samtidig har han seks års utdannelse fra Norges Idrettshøgskole, der han blant annet har en bachelorgrad i trening, coaching og idrettspsykologi.

Etter å ha tatt over et Ullern-lag som den gang var i bunnen av 3. divisjon ledet Didrik laget opp til 2. divisjon i 2021 med imponerende elleve seire og to uavgjort på 13 kamper. Fjorårets sesong endte med 9. plass og dermed fornyet plass i 2. divisjon også i 2023.

- Jeg har observert Didrik og den jobben han har gjort i Ullern, og måten de har sett ut i sitt eget spill, og kjenner også historikken hans fra både Skeid og Lillestrøm. Til å være såpass ung har han veldig god erfaring fra ulike nivåer. Han har en sterk fotballfaglig bakgrunn, og en ekstrem interesse for måten å trene på ulike spillfaser, sier Jørgen Isnes om sin nye assistenttrener.

Didrik Bjella ser selv frem til å sette i gang arbeidet i Strømsgodset, og gleder seg til å jobbe med en hovedtrener han har stor respekt for.

- Jeg har veldig godt inntrykk av jobben Jørgen har gjort i KFUM, og jeg synes han virker som en veldig spennende mann å jobbe sammen med. Jeg føler meg heldig som kan være med i hans team, sier Didrik etter å ha signert avtalen som gjør han til vår assistenttrener de neste to årene.

I den rollen blir han også hovedansvarlig for analyse av både vårt eget lag og motstander, i tillegg til å få en viktig rolle på treningsfeltet.

- Jeg trives veldig godt på felt, og har et analytisk blikk på spillet. Jeg er veldig glad i kampstrategi, og spesielt motspillet, sier 33-åringen om seg selv.

Vi ønsker Didrik Bjella hjertelig velkommen til Strømsgodset!

Annonse fra Eliteserien: