Billigere for ungdom på stadion

Nå blir det enda rimeligere for ungdom å gå på kamp på Marienlyst!

Sammen med Buskerud Fylkeskommune tilbyr Strømsgodset nå Bizzy-billetten for ungdom mellom 13-21 år. Bizzy billetten gir deg tilgang på billett på Ung Tribune, felt K på Kiwi-tribunen, til kun kr. 50!

I forkant av årets sesong lanserte vi konseptet "Ung Tribune" hvor målet var å rekruttere flere ungdommer på kamp. Her står ungdomene tett på GodsetUnionen og får kjenne på stemningen fra supporterne. Vi tilbyr allerede ugndomsbileltt på dette feltet til kr. 100 for alle opp til 25 år, og lanserer nå også Bizzy-billetten for alle opp til 21 år til kr. 50,-

Bizzy-billetten kan kjøpes på vanlig måte på klubbens billettsider, eller via Bizzy-appen. I denne appen finner man også andre gode idretts- og kulturtilbud for ungdom. 

- Vi ser at gjennomsnittalderen på tilskueren i Eliteserien blir stadig høyere, og vi ønsker med dette tiltaket å tiltrekke oss flere ungdom. I tillegg til rimelig billetter og målrettet markedsføring ønsker vi på enkelte kamper å kjøre egne stunts og aktiviteter knyttet til "Ung Tribune", sier leder for privatmarked, Signe Rismyhr Engelund

- Vi har også tilknyttet oss egne Godset Ung Ambassadører som skal hjelpe klubben med rådgivning, promotering og markedsføring av kamper mot sitt eget nettver. Med disse tiltakene håper vi at vi gradvis kan øke andelen ungdom som går på Strømsgodset-kamp. 

 

Kjøp Bizzy-billetten på felt K her

Annonse fra Eliteserien: