Billigere å gå på kamp

Nå blir det rimeligere å se Strømsgodset på Marienlyst. Her kan du lese mer om nye konsepter og reduserte billettpriser.

Annonse:

I lengre tid har vi ønsket å rydde opp i prisstrukturen og få tydeligere og færre priser for publikum å forholde seg til. Derfor har vi nå valgt å slå sammen flere priskategorier. På de fleste feltene har vi også gått ned på pris.

Vi håper dette vil bidra til at enda flere kommer på kamp. Sammen med vårt fantastiske publikum ønsker Strømsgodset å legge til rette for at det blir god stemning og blå magiske øyeblikk på Marienlyst i 2019-sesongen.

Se komplett priskart i bunnen av artikkelen.

Les mer her om endringene som er gjort:

DNB-tribunen

De beste plassene på langsiden, felt C-D-E-F koster nå 300 kroner for voksen og 200 for barn, mens felt A, B og G koster 250 kroner for voksen og 150 for barn. På disse feltene er prisen redusert med opptil 60 kroner per billett.

Familiefeltet

Den rimelige familiebilletten koster kun kr. 125 pr stk. ved kjøp av minimum 1 voksen og 1 barn på H-feltet.

Nytt av året er at vi skal skape et eget område for SmåBlå på familiefeltet, hvor barna kan samles og sammen synge de samme sangene som GodsetUnionen. Her vil vi ha egne aktivatorer som samler barna, deler ut flagg og bannere og hjelper til å dra i gang sanger. Det er også mulig for barn på nærliggende felter og komme bort og stå sammen med de Små Blå.

Leder for privatmarked, Signe Rismyhr Engelund, har stor tro på dette tiltaket:

- Vi tror rekruttering av nye supportere starter tidlig og vi ønsker derfor å satse ekstra på våre yngste supportere. Godsetunionen er veldig positive til dette tiltaket og vil hjelpe oss underveis med forsangere, laging av bannere og sangopplæring.

Les mer om SmåBlå og hvordan du melder deg inn her

GodsetUnionen

På den nye GU-tribunen, på felt I og J koster det nå 200 kroner for voksen og 150 for barn under 16 år, så lenge du er medlem av GU.

Er du ikke medlem koster disse plassene 300 kroner for voksen og 200 for barn.

Vi gleder oss til å få GU inn på Kiwi-tribunen og har store forventninger til at det førere til høyere lydnivå og bedre stemning på hele stadion. GodsetUnionen er godt i gang med å planlegge hvordan de skal ta ut potensialet på denne tribunen.

Ung Tribune

Et annet nytt konsept vi innfører i 2019 er Ung Tribune på felt K på Kiwi-tribunen, rett ved siden av GodsetUnionen. Her er fokuset å rekruttere flere ungdommer på kamp.

Prisen på dette feltet er 100 kroner for alle tom. 25 år og 200 for voksen. Her vil vi også kjøre egne tiltak og aktiviteter.

Bortetribunen

Bortetribunen blir i år flyttet over til halve H-vinduet tribunen. Alle bortebilletter koster 200 kroner.

Oppdatert priskart billetter 2019

OBS

Billettsalget til SERIESTART 31. mars mot FK Haugesund åpner fredag 15. mar kl. 10.

Billetter og sesongkort kan kjøpes HER

Annonse fra Eliteserien: