Billetter SIF-MIF

Billettsalget til "Ælv Classico" er nå åpent! Her finner du link til billettsalget

Annonse:

Lørdag 20. November kl. 18:00 møter vi Mjøndalen på Marienlyst Stadion. Lokalderbyene er kjent for å være intense, elektriske og godt besøkte! Og dette derbyer er intet unntak. Det er ventet mye folk til årets Ælv Classico og det kan derfor lønne seg å sikre seg billett i god tid.

HER KJØPER DU BILLETT TIL ÆLV CLASSICO

NB: ved stor trafikk rundt kl. 10 kan det hende du blir satt i kø hos Ticketco. Da venter du bare på din tur til å kjøpe billett

Bortefans: Alle bortebilletter selges via Mjøndalen. Bortebilletter legges ut for salg tirsdag 9. november kl. 12:00 via miffotball.no NB: Det er ikke tillatt for bortesupportere å kjøpe billetter på hjemmetribunen.

GodsetUnionen: står på felt I og J. Dette feltet er forbeholdt stående og syngende supportere. Ønsker du å bli medlem i GodsetUnionen kan du kjøpe medlemskap her: https://godset.ticketco.events/no/nb/e/mersalg

Familiepriser: På felt H finner du familiepris til kr. 125,- pr. stk. Dette gjelder ved kjøp av minimum 1 voksen og 1 barnebillett, og maks 2 voksenbilletter. 

HC-billetter: det er mulig å kjøpe HC-plass til vanlig billettpris på felt H, I og J. Det er begrensede plasser pr. felt. I tillegg har vi gratis HC-plasser på HC-tribunen i hjørnet mellom felt R og felt S. Bestilling av disse skjer på mail til [email protected] Førstemann til mølla gjelder.

Ledsager: Ved gyldig ledsagerbevis får man gratis ledsagerbillett til kamp. Ønskes dette sendes det mail til [email protected] for bestilling. Legg ved kopi eller bilde av ledsagerbevis i mailen. 

Frikort: Ved frikort fra NFF Buskerud eller Buskerud idrettskrets bestilles billetter på [email protected] Disse billettene er plassert på felt V

 

Priser:

Billettpriser 2021.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: