- Det betyr mye å ha GodsetUnionen tilbake

I forrige hjemmekamp mot Start var det organisert tribuneliv på GU-tribunen for første gang denne sesongen. Nå legges det til rette for å skape best mulig stemning i de resterende fire hjemmekampene.

Annonse:

For en drøy måned siden ble det klart at regjeringen åpner opp for inntil 600 tilskuere på offentlige utendørs arrangement. Da gikk Strømsgodset-ledelsen i dialog med GodsetUnionen om hvordan vi best kan tilrettelegge for bedre trøkk på Marienlyst innenfor smittevernreglene, samtidig som vi gjør det mest mulig rettferdig for alle som ønsker å komme på kamp.

Med såpass store begrensninger er det umulig å ivareta alle behov.

I samråd med GU-ledelsen har vi derfor blitt enige om å plukke ut noen stemningsskapere fra tribunegruppa i GodsetUnionen til hver kamp. Dette har vært et sterkt ønske fra trener Henrik Pedersen og spillergruppa og ble gjort for første gang mot Start, noe som ga en umiddelbar effekt.

- Vi har savnet GodsetUnionen i hele år og det betyr mye for oss at de nå er tilbake på stadion. Det er viktig for spillerne å føle at de har publikum i ryggen her hjemme og vi setter stor pris på innsatsen som fansen legger ned, både på GU-tribunen og langsidene. Vi er veldig glad for at det nå legges til rette for at det blir enda bedre stemning på Marienlyst i kampene som gjenstår, sier Henrik Pedersen.

Slik blir fordelingen

Privatmarkedssjef Signe Rismyhr Engelund og arrangementssjef Bjørn Furuheim har hele veien hatt en konstruktiv dialog med ledelsen i GodsetUnionen.

- Det var godt å kjenne på trøkket fra GodsetUnionen i Start-kampen. De skapte god stemning og fikk også med langsidene. Akkurat slik vi ønsker å ha det på Marienlyst. De skal også ha ros for at de fulgte smittevernreglene, sier privatmarkedssjef Signe Rismyhr Engelund.

Fordelingen av de 600 billettene foregår slik: 200 trekkes ut blant sesongkortinnehavere på Marienlyst - akkurat som tidligere kamper. 200 er forbeholdt samarbeidspartnere. 200 går til sesongkortinnehavere og medlemmer av GodsetUnionen. Av disse 200 vil altså GU-ledelsen til hver kamp plukke ut noen stemningsskapere og forsangere fra tribunegruppa.

- Vi har en god dialog med GodsetUnionen og vi mener dette er den mest rettferdige måten å fordele billetter, samtidig som vi sikrer at det blir god stemning på stadion i de resterende kampene. Det ga en veldig god effekt mot Start og vi håper det fortsetter i de neste kampene, sier Rismyhr Engelund.

Se stemningsfilm fra Start-kampen her:


- Strømsgodset trenger oss

Tribunesjef Truls Waaktar Schøne kommer med denne uttalelsen på vegne av styret i GodsetUnionen:

- GodsetUnionen har besluttet i samråd med styret, tribunegruppa, medlemer av GodsetUnionen og Strømsgodset at vi plukker ut noen av våre forsangere og en liten gjeng fra lokomotivfeltet til de resterende hjemmekampene. Resten blir trukket ut som vanlig. Dette for å forsikre om at det blir dratt i gang og gjennomført verbal støtte som klubben i våre hjerter fortjener. Styret synes det er riktig løsning - etter at bilettkvoten økte fra 50 til 200 så vi kan støtte Strømsgodset. GodsetUnionen ønsker å bidra verbalt i de siste hjemmekampene og vi testet det allerede mot Start med gode tilbakemeldinger. Strømsgodset trenger oss og vi organiserer tribunen så vi kan være deres 12. mann i den viktige kampen for ny Eliteserie-kontrakt. Helt til slutt. Vi gleder oss til stadion fylles av stolte Drammensere, så vi igjen sammen kan skape nye blå stunder, for de kommer nemlig ikke uten at alle er samlet!

Søndag klokken 20.30 kommer Vålerenga til Drammen i det som er en tradisjonsrik prestisjekamp. Gutta trenger all den støtten de kan få og GodsetUnionen har planer om å trøkke til minst like mye som de gjorde mot Start sist. Vi gleder oss til kamp og oppfordrer alle som skal på kamp til å gi alt de har på tribunen.

PS! Strømsgodset tar smittevern på største alvor og vi minner om at alle som skal på kamp leser denne instruksen. Det er svært viktig at alle etterlever smittevernreglene og følger instruksen,.

Annonse fra Eliteserien: