BDO opp i SIF Lauget

- Vi føler ekte kjærlighet for Godset og har blått hjerte.

Annonse:

På bildet: Erik Gabrielsen (daglig leder Godt Sagt) og Kåre Rødssæteren (daglig leder BDO Drammen)

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. BDO Drammen har i flere år vært en trofast og lojal samarbeidspartner som nå har tatt steget opp til å bli en av klubbens Hovedsponsorer og medlem i SIF Lauget. BDO blir Strømsgodsets strategiske samarbeidspartner innen rådgivning for klubbstrategi, økonomi, markedsføring og bærekraft.

Vi ser fram til mange år sammen hvor vi håper å være med på å løfte klubben

— Kåre Rødssæteren, BDO Drammen
Daglig leder Kåre Rødssæteren i BDO Drammen sier; «Strømsgodset er på mange måter Drammens puls, og vi er stolte av å kunne bidra med våre tjenester og kunne delta i klubbens sterke og spennende nettverk. Strømsgodset er en viktig aktør for næringslivet i regionen og deres aktiviteter og møteplasser fører folk sammen i en alltid hyggelig og inkluderende atmosfære. Vi ser fram til mange år sammen hvor vi håper å være med på å løfte klubben opp mot toppen av norsk fotball igjen. Vi føler ekte kjærlighet for Godset og har blått hjerte» sier en engasjert Rødssæteren i BDO.

BDO gikk i fjor høst inn som eier i det digitale kommunikasjonsbyrået Godt Sagt, og ble med det Drammensregionens største rådgivnings- og revisjonsmiljø. BDO har etter oppkjøpet av Godt Sagt  100 ansatte og har hovedkontor på Bragernes Torg i Drammen.

Strømsgodsets Rune Marthinsen er selvfølgelig strålende fornøyd med å få BDO med i SIF Lauget; «BDO viser at de tror på oss, stoler på oss, og ønsker å gå sammen med oss framover. Det gir inspirasjon og optimisme i hele organisasjonen, og vi gleder oss til å samle kreftene til det beste for klubben, BDO og Drammen" sier markedssjef Marthinsen. 

BDO-logoen vil også pryde A-lagets treningstøy i årets sesong
BDO-logoen vil også pryde A-lagets treningstøy i årets sesong

 

Annonse fra Eliteserien: