Bassel Jradi

Bassel tilbake i blått

Godsets nye nummer 8 er en gammel kjenning for de aller fleste. Nå skal Bassel Jradi bruke vinteren til å imponere Tor Ole Skullerud.

Det var onsdag duket for årets første treningsøkt for A-laget, og tilbake på feltet var Bassel Zakaria Jradi, som tilbrakte fjorårssesongen på lån i Lillestrøm. Etter 29 kamper og 5 mål i LSK-drakta er han nå fornøyd med å være tilbake i marineblått.

– Det er fint å komme i gang, og moro å være tilbake her, sier den dansk-libanesiske 23-åringen til Godset Media etter onsdagens treningsøkt.

Ser positivt på oppkjøringen

Bassel ble altså hentet til oss fra FC Nordsjælland sommeren 2014, og har siden den gang spilt 26 kamper og scoret fire mål i Godset-drakt.

I mellomtiden har også den tidligere danske U21-spilleren fått sin A-landslagsdebut for Libanon, der han per nå står med to landskamper og ett landslagsmål. Han har et år igjen av sin kontrakt med Strømsgodset.

 Nå skal han igjen kjempe om en plass på vår midtbane, og planlegger å bruke de neste ukene til å imponere Tor Ole Skullerud og hans nykomponerte trenerteam.

 – Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang, og jeg ser positivt på ukene fremover, sier han med et smil.

En mer rutinert Bassel

Bassel setter pris på erfaringen han fikk fra låneoppholdet i Lillestrøm i fjor, der han spilte fra start i 26 av de 30 seriekampene, og fikk muligheten til å utvikle seg som spiller.

– Jeg har fått mer rutine. Det å spille mye gjennom en hel sesong gjør mye, og det har gjort meg mer bevisst på hva jeg skal arbeide med. Jeg utviklet meg mens jeg var der, mener han.

Det var imidlertid også en sesong der det mentale betydde mye. Lillestrøm kjempet for å unngå nedrykk hele høstsesongen, og hver kamp betydde alt for Bassel og hans lagkamerater i jakten på ny eliteseriekontrakt. 

– Det var selvfølgelig hardt, men man lærer mye av det. Det var ekstra press når vi spilte, men det var helt fint, avslutter Bassel, som nå skal ta med seg erfaringene fra fjoråret når han skal kjempe om plassen i vår startellever denne sesongen.

Annonse fra Eliteserien: