Bassel forlenger kontrakten

Her er nok en god nyhet til alle Godset-fans: Bassel Jradi (24) har forlenget kontrakten ut neste sesong.

Vår danske playmaker hadde en avtale som utløp etter inneværende sesong. Nå er det klart at han fortsetter sine flotte utvikling i Strømsgodset.

- Jeg har alt jeg trenger her. Gode lagkamerater. En god trener. Fantastiske fans. Jeg bor to minutter fra stadion og kan ha full fokus på trening og restitusjon. Jeg spiller på den plassen jeg ønsker og føler jeg utvikler meg mye her. Denne sesongen har jeg spilt karrierens beste fotball, sier Bassel.

- Jeg snakket med min familie og tillitspersonene rundt meg. Alle har sagt at jeg burde skriver under for Godset, sier 24-åringen videre.

Interesse fra utlandet

Bassel har i sommer takket nei til et tilbud fra en belgisk toppserieklubb, og det har vært flere andre utenlandske interessenter som har forhørt seg. Midtbanespilleren kunne valgt å gå kontrakten ut, og forlate Strømsgodset vederlagsfritt etter sesongen.

- Det med Bosman er selvfølgelig i tankene, men jeg føler at det er unfair overfor klubben og fansen som har trodd på meg. Jeg ønsker å gi noe tilbake og jeg har veldig troen på det som skjer i Strømsgodset, sier Bassel Jradi.

Mannen med fire mål og fire assist så langt i sesongen har naturligvis ambisjoner om spill i en større liga, og den sjansen skal han få når det rette tilbudet dukker opp. Det er slik vi jobber i Strømsgodset.

_K8A0493Bassel Jradi

- Bassel har vært hot i markedet i dette vinduet. Han er allerede attraktiv ute i Europa, og på det riktige tidspunktet kommer han til å ta steget ut i en større liga. Men først skal Bassel fortsette utviklingen her hos oss. Vi kommer til å få mye glede av Bassel fremover, sier sportssjef Jostein Flo.

Han mener 24-åringen har vært i enorm fremgang det siste halve året. Tre år etter Bassel ble hentet til Strømsgodset fra FC Nordsjælland, er han omsider i ferd med å få ut sitt fulle potensial.

- Bassel er blitt en av de beste og mest sentrale spillerne våre. Han hadde et vellykket lån i Lillestrøm i fjor, og har tatt store i år. Bassel passer godt inn i Tor Ole sin måte å spille på, sier Flo.

Mer moden

I 2014 ble Bassel Jradi hentet til Strømsgodset av daværende trener David Nielsen. Han så et stort potensial i landsmannen, men på det tidspunktet som Bassel ankom Drammen var det Martin Ødegaard som briljerte i rollen som 10-er. Da han dro overtok Iver Fossum. Og så ble det aldri plass til Bassel som fast brikke på laget.

Ikke før i år.

Men det er også en mer voksen og moden Bassel Jradi som opplever sin beste periode i karrieren.

- Jeg har endret en del. Jeg var nok litt for vill for noen år siden. Og jeg håndterer motgang bedre. Det betyr også mye for meg å gode mennesker rundt meg. Det har jeg her, sier Bassel Jradi.

Søndag er Bassel klar for å ta i mot gamleklubben Lillestrøm på Marienlyst. Billetter kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: