Bassel er tilbake i trening

Torsdag leverte Bassel Jradi sin første fulle økt etter smellen mot Rosenborg. Dermed er han friskmeldt til lørdagens kamp mot Stabæk.

Annonse:

26 minutter ut i oppgjøret mot Rosenborg skallet Bassel med Rosenborgs Jørgen Skjelvik. Han forsøkte å spille videre, men følte seg etter hvert såpass uvel at det ikke nyttet.

Dansk-libaneseren ble sendt til sykehuset for nærmere undersøkelser, men heldigvis var det ikke noe alvorlig.

Bassel tok det med ro på mandag, før han ble undersøkt på ny tirsdag av vår klubblege Erik Dag Knudsen. Midtbanemaestroen deltok på deler av onsdagens trening uten symptomer, og torsdag fullførte han hele økta.


- Formen er bedre nå. I går trente jeg 25 minutter og i dag hadde jeg full trening, så det er fint. Nå gleder jeg meg til lørdag, sier Bassel.

Bassel Jradi er klar for å bidra til at Strømsgodset sikrer årets første trepoenger på bortebane. Og med en Bassel i form i startoppstillingen er de mulighetene definitivt styrket.

- Seieren skal komme på lørdag. Vi har vært gode etter ferien. Nå tapte vi riktignok mot Rosenborg, men det kunne like gjerne vippet vår vei. Hvis vi fortsetter der mot Stabæk så får vi tre poeng, sier mannen med fire mål og fire assist så langt denne sesongen.

- Vi skal bare inn dit og spille vårt spill. Når vi gjør det så føler jeg at vi er et av de beste lagene i ligaen, fortsetter han

24-åringen, som signerte ny kontrakt i sommer, mener det jobbes så godt på feltet om dagen at vi kommer til å opprettholde de gode prestasjonene utover høsten.

- Vi har gode treningsuker og det er en grunn til at vi sier det. Vi vet hva vi driver med. Vi trener hardt og det er eneste veien frem. Det kommer ikke av seg selv, sier Bassel.

_K8A5055Bassel
Annonse fra Eliteserien: