Avskjedshilsen fra Viljar

Viljar Røsholt Myhra har skrevet en avskjedshilsen til alle Strømsgodset-supportere.

Annonse:

Jeg må takke alle i og rundt Godset for at dere har gjort min tid i klubben til en fantastisk tid. I løpet av mine fem år i Strømsgodset har jeg fått vokse som spiller og person og opplevd en enorm tillit, støtte og kjærlighet fra alle ledd. Jeg vil alltid sette pris på og vil aldri glemme tiden min i Strømsgodset og Drammen.

Jeg vil rette en spesielt stor takk til alle spillerne jeg har fått spille med gjennom disse årene. Vi har ikke alltid fått helt de resultatene vi hadde håpet på, men dere skal vite at vi har jobbet knallhardt, og det betyr mye for meg å vite at klubben nå er på et mye bedre sted når jeg nå reiser videre.

Nå går turen videre til Danmark og Odense for meg, men dere skal vite at det var en veldig tøff avgjørelse å forlate det vi har i Godset. Klubben og byen har blitt et hjem for meg over disse årene, og det er vemodig å forlate lagkamerater og det fantastiske samholdet vi har i klubben, men det føles også riktig å utforske nye muligheter og ta et nytt steg i karrieren. Kanskje sees vi også igjen ute på Marienlyst en dag. Jeg håper i hvert fall ikke at jeg har tatt på meg SIF-drakta for siste gang.

Tusen takk, og på gjensyn.💙

Viljar

Annonse fra Eliteserien: