_BEH0785Jakob Glesnes

Avskjedshilsen fra Jakob

Fredag kveld ble Jakob Glesnes klar for Philadelphia Union. På vei ut SIF-døren har han sendt oss en avskjedshilsen.

Annonse:

Etter tre og et halvt år i Strømsgodset er reisen slutt for min del. I den anledningen ønsker jeg å takke for meg. Jeg ønsker å takke lagkamerater og trenerne jeg har hatt - det har vært en fornøyelse å være en del av dette laget, jeg vil takke de gode menneskene i støtteapparatet og administrasjonen som alltid er positive og hjelper til, dere bidrar til å skape det flotte miljøet som er i klubben, jeg vil takke GodsetUnionen og alle supporterne som støtter laget i medgang og motgang, innsatsen dere legger ned er helt uvurdelig. Jeg vil også takke alle de frivillige som bidrar og jobber dugnad for klubben på kampene.

Årene i Strømsgodset har vært innholdsrike, men også utfordrende. Vi har slitt med ryggen mot veggen de siste to årene, men stått sammen og jobbet oss ut av problemene. Det var helt fantastisk å redde plassen i siste serierunde og nå både tror og håper jeg at det er bedre tider i vente for Strømsgodset.

Det har vært en stor ære for meg å være kaptein for klubben. Jeg har gjort det med stolthet. Et av høydepunktene i min tid her var å lede laget ut i cupfinale på Ullevaal. Jeg vil også trekke frem rekorden vi satt i 2017 med åtte strake seire. Dessverre røyk bronsemedaljen i sluttsekundene den sesongen. Nå er min tid over i Strømsgodset og et nytt kapitel starter i Philadelphia Union. Jeg gleder meg enormt til å fortsette karrieren i USA. Takk for meg og lykke til videre.

#ektekjærlighet 

Annonse fra Eliteserien: