Linn Lolland, banksjef DNB Drammen

Årets spiller i Godset

I sin første sesong i SIF er Jonathan Parr kåret til årets spiller av publikum. Premien fra DNB gir han til barneavdelingen på Radiumhospitalet.

Annonse:

Gjennom hele sesongen har vårt kjære publikum kåret dagens SIF-gutt i forbindelse med hjemmekampene. Vinneren har fått 5000 kroner fra generalsponsor DNB som han igjen har vippset videre til et godt formål.

Hele 60.000 kroner er blitt delt ut til ulike lag og organisasjoner. Les mer om det her.

Nå er det dags for å kåre årets Strømsgodset-spiller. De siste ukene har supporterne stemt frem sin favoritt via vår Facebook-side. Den som sanket flest stemmer ble altså Jonathan Parr. Lysluggen fikk 27 prosent av stemmene, og vant foran Øyvind Storflor (20 prosent) og Jakob Glesnes (10 prosent).

Jonathan er også den eneste som er kåret til dagens SIF-gutt i tre av våre hjemmekamper i 2016 – og dermed en verdig vinner. Han presterte stadig bedre utover i sesongen, og sto frem med trøkk og energi i spillet i sitt. Det ble også noen kremmerhus. Målet mot Rosenborg var et av de flotteste på Marienlyst i 2016.

Jonathan Parr
Jonathan Parr

Gir bort 10.000

- Dette er veldig hyggelig. Jeg setter stor pris på en slik utmerkelse, og spesielt når det er supporterne som har stemt. Det betyr mye for meg at de verdsetter det jeg har gjort i år, sier 28-åringen, som kom til Godset fra Ipswich Town foran sesongen.

Jonathan Parr er også glad for å kunne gi premien på 10.000 kroner fra DNB til barneavdelingen på Radiumhospitalet. Onsdag fikk han utdelt sjekken fra Linn Lolland hos DNB.

- Det er første gangen jeg har vært i en klubb der man har en slik løsning på bestemannspremien. Jeg synes dette er en flott ordning fra DNB, og det betyr litt ekstra når man kan gi en sum penger videre til noen som trenger det mer. Jeg håper virkelig vi fortsetter med dette neste sesong, sier Jonathan.

I forbindelse med kåringen av dagens SIF-gutt har han og DNB gitt 5000 kroner til Unicef Norge, Sykehusklovnene og nevnte barneavdelingen på Radiumhospitalet.

Populær spiller

I 2012 ble Jonathan kåret til årets spiller i Crystal Palace – både hos klubben og fansen. Nå setter han altså standarden i sin første sesong i Strømsgodset. I alle sine tidligere klubber har Jonathan hatt et godt forhold til fansen, og det samme har skjedd i Drammen. Årsaken handler mye om innstilling til hva man driver med.

- Hovedgrunnen til at jeg har fått den karrieren jeg har er fordi jeg står på og forsøker å gjøre mitt beste hele tiden. Når vi er her ønsker vi å gi alt for klubben. Og jeg håper det synes at jeg gjør det, sier Jonathan.

- Jeg må berømme supporterne våre som har vært trofaste og stått på hele sesongen. Selv om det har gått litt dårlig har vi fått støtte og jeg merker at mange har en positiv tilnærming til det vi driver med. Det er mange som er veldig glad i Godset, og forhåpentligvis får vi gitt enda mer tilbake til fansen neste sesong, fortsetter han.

Parr jubler med fansen etter kampen
Parr jubler med fansen etter kampen

Ser frem til 2017

Nå har Jonathan og spillerne ferie, og han trener hardt for å være best mulig rustet foran 2017-sesongen. 28-åringen har stor tro på at Strømsgodset skal vise seg fra en bedre og mer stabil side neste sesong.

- Det har vært oppturer og nedturer i 2016. Jeg skal ikke legge skjul på at det ble en tøff sesong, og derfor er alle veldig revansjesugne foran 2017. Det er kun hardt arbeid som gjelder og da vil også resultatene kommer etter hvert. Det blir også spennende med ny trener som helt sikkert vil gjøre flere endringer enn han fikk gjort mot slutten av forrige sesong, sier den tidligere Lyn, Aalesund, Crystal Palace og Ipswich-spilleren.

PS. Kine Marie Tofteng er blant de som stemte på Jonahan Parr. Hun er trukket ut som vinner av en helt ny fritidsjakke fra Puma. Gratulerer! Premien kan hentes på SIF-huset.

 

Annonse fra Eliteserien: