Årets første trepoenger

Innbytter Lars-Jørgen Salvesen ble nok en gang avgjørende i Haugesund, der en dødballscoring på bortebane sørget for årets første trepoenger.

Annonse:

Det var på ingen måte noen glimrende fotballkamp som ble spilt i Haugesund i dag, men vi fikk en langvarig stillingskrig som ble avgjort ni minutter før slutt. Det smaker som regel vel så godt, og med smultring i poeng-kolonnen etter de to første kampene gjorde det definitivt det i dag.

Etter en lang slitekamp på matta i Haugesund pisket Herman Stengel et hjørnespark inn i feltet. En flyvende kaptein stusset ballen videre, innbytter Lars-Jørgen Salvesen strakk frem høyrefoten og scoret kampens eneste mål.

Se høydepunktene her.


Kampen forøvrig var lite å skrive hjem om. Haugesund satte en ball i nettet i den første omgangen, en scoring som tilsynelatende gikk mot å bli godkjent, men en våken fjerdedommer fikk heldigvis med seg at Christos Zafeiris ganske så åpenbart brukte armen i forarbeidet til scoringen.

Etter en tam første omgang ble det noe mer fart på sakene etter pause, og spesielt Kristoffer Tokstad, som kom inn i pausen skapte litt farligheter foran Haugesunds mål. 

Mål ble det imidlertid ikke før Salvesen entret banen snaue tjue minutter før slutt - og åtte minutter senere avgjorde han kampen.

Og det måtte jo bli Lars-Jørgen Salvesen som skulle avgjøre det. Spissen scoret begge våre mål i Haugesund i 2-2-kampen uker etter å ha signert for SIF i 2019, og ble matchvinner på dramatisk vis på overtid i 3-2-seieren sommeren 2020. Vi må forøvrig også helt tilbake dit for å finne vår siste seier på naturgress i Eliteserien frem til i dag.

Men nå er vi tilbake på vinnersporet, både på bortebane, naturgress og ikke minst i Eliteserien. Nå har vi allerede blikket festet mot lørdag, der vi går for årets første trepoenger hjemme på Marienlyst.

Kjøp billett til kampen mot Sandefjord her.

Asset 1 Asset 2
1
Myhra


26
Vilsvik
5
Gunnarsson
71
Valsvik
4
Grøgaard


8
Hove
10
Stengel
92
Krasniqi
Substituted out 45'


7
Stenevik
9
Friday
Substituted out 72'
17
Gulliksen
Substituted out 45'
Innbyttere
40
Sætra
2
Leifsson
84
Enersen
6
Ipalibo
Substituted in 45'
11
Tokstad
Substituted in 45'
88
Salvesen
Substituted in 72'
Goal '
Innbyttere
  • 40
    Sætra
  • 2
    Leifsson
  • 84
    Enersen
  • 6
    Ipalibo
    Substituted in 45'
  • 11
    Tokstad
    Substituted in 45'
  • 88
    Salvesen
    Substituted in 72'
    Goal '

Annonse fra Eliteserien: