Åpen Dag 2021

Endelig kan vi igjen invitere barn og unge til Åpen Dag på Marienlyst mandag 16. august. Les hvordan du melder deg på her

Annonse:

Mandag 16. August kl. 12-14

Åpen Dag var en stor suksess i 2018 og 2019 med over 500 barn tilstede. På grunn av strenge Korona-restriksjoner har det ikke vært mulig å åpne stadion slik vi ønsker det siste året.

Men nå er det gledelig å igjen kunne invitere barn og unge til en aktivitetsdag på Marienlyst, helt på tampen av sommerferien. Arrangementet vil være noe annerledes enn tidligere, men det skal likevel bli en minneverdig dag for barn og voksne. 

Ulike starttidspunkt

Åpen Dag er selvfølgelig GRATIS, men alle må melde seg på på forhånd. Vi har delt arrangementet inn i tre kohorter á 200, med ulikt starttidspunkt. Slik sørger vi får at ingen kohorter blandes med hverandre i løpet av dagen. Kohort 1 gjør ferdig første halvdel av postene før neste kohort slippes inn osv. Dersom du vil oppleve Åpen Dag sammen med andre venner bør dere melde dere på samme starttidspunkt.

Starttidspunktene er som følger:

  • Kohort 1: kl. 12:00
  • Kohort 2: kl. 12:30
  • Kohort 3: kl. 13:00

NB: Vi anbefaler å ikke ha med flere voksne enn nødvendig på arrangementet, da hver person teller. Slik kan vi å plass til mest mulig barn.

Som tidligere vil alle spillere og trener være delaktige. Vi kan blant annet by på omvisning i garderoben, skudd-test, vaffelsteking, besøk av LilleBlå og masse annet moro. Mer info om opplegget vil komme nærmere, men påmeldingen åpner allerede nå!

Meld deg på her

Se video fra tidligere arrangement her: 


Annonse fra Eliteserien: