Akkreditering 2020

Strømsgodset ønsker media hjertelig velkommen til eliteseriefotball på Marienlyst i 2020. Grunnet den spesielle situasjonen rundt covid-19 er det nye retningslinjer for pressen denne sesongen.

Annonse:

Som arrangør er Strømsgodset underlagt strenge smittevernregler og vi forholder oss til kampprotokollen som er utarbeidet av Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball. Klikk her for å lese protokollen i sin helhet. Dersom protokollen endres i løpet av sesongen vil Strømsgodset gjøre nødvendige justeringer i henhold til nye retningslinjer.

Følgende regler gjelder for media på våre Eliteserie-kamper i 2020:

  • Akkreditering må være innsendt senest klokken 21.00 tre dager før den aktuelle kampen. Bruk dette skjemaet for akkreditering. Fristen må overholdes.
  • Det deles ikke ut sesongakkreditering i 2020.
  • Det er en øvre grense på 25 akkrediterte (skrivende, foto, radio). Tallet kan ikke overstiges. Dersom flere enn 25 pressefolk søker akkreditering vil Strømsgodset gjøre en prioritering på hvem som får tilgang. Vi vil så langt det lar seg gjøre legge til rette for at flest mulig medier er representert på kamp, men vi ber om forståelse for at vi i denne spesielle situasjonen ikke kan garantere for at alle får plass.
  • Det er kun arbeidende presse som får tilgang til kamp.
  • De som får søknaden innvilget vil motta praktisk informasjon om hvordan vi gjennomfører selve pressedekningen på kampdag.

Om det er spørsmål utover dette, ta kontakt med medie- og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen på 905 40 475 eller mail [email protected].

Annonse fra Eliteserien: