Ælv Classico: Fredag starter salget

Fredag 5. april klokken 08.00 legges billettene til Ælv Classico ut for salg på godset.no. Her er alt du trenger å vite.

Annonse:

Etternølere sesongkort

Har du ennå ikke sikret deg sesongkort, men har tenkt å gjøre dette, vil vi absolutt anbefale deg å kjøpe sesongkort før fredag klokken. 08.00. Alle gode plasser vil bli raskt borte så fort vi åpner billettsalget mot Mjøndalen, og det blir da ikke mulig å kjøpe sesongkort på disse plassene før etter MIF-kampen.

Sesongkort kjøper du her.


SIF-supportere

Stående og syngende Strømsgodset-supportere anbefales å kjøpe billett på KIWI-tribunen. GodsetUnionen står på felt I og J. Det er også mulig å kjøpe billett på Ung tribune på felt K, tett på GodsetUnionen.

Familier

Familier anbefales å kjøpe billetter på DNB-tribunen. Felt H på DNB-tribunen er spesielt tilpasset barnefamilier, og dette feltet anbefales særlig for de med yngre barn. Her er det eget småblåfelt med egne aktivatorer.

Øvrige SIF-tilhengere

DNB tribunen anbefales i hovedsak for Strømsgodset-tilhengere. Felt A, B og G er de rimeligste feltene, mens felt C-D-E og F, som ligger nærmere midten koster litt mer.

MIF-supportere

MIF supportere plasseres på felt S på H-vinduet tribunen. Egen link til kjøp av bortebilletter sendes til MIF og distribueres derfra.

Mjøndalen har i tillegg kjøpt felt T til sine samarbeidspartnere.

MIF sympatisører som ikke ønsker å stå sammen med stående og syngende bortesupportere anbefales å kjøpe billetter på felt U på H-vinduet tribunen.

Vi minner om at dersom man som bortetilhenger kjøper billett på hjemmelagets tribuner (Kiwi-tribunen, DNB-tribunen og Hovedtribunen), har man ikke lov til å ha synlige effekter til bortelaget.

Billetter kjøpes via vår billettside fra kl. 08.00 fredag.

Se priskart under:

 

Annonse fra Eliteserien: